Δελτία τύπου για τον Fabiano / “Ο Βραζιλιάνος” βράζει “

Μια νέα έκθεση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το Fabiano, αυτή τη φορά από το contra.gr.

Αναλυτικά.

Αργότερα, η ΑΕΚ ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση του βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας Φαμπιάνο Ριμπέιρο, αλλά το χρυσό μέρος δεν βρέθηκε, παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος τερματοφύλακας ήθελε να μετακομίσει στην Ελλάδα, άσκησε πίεση στους προπονητές. club Ωστόσο, υπήρχε λίγος χρόνος για να επιτευχθεί η συμφωνία, և έλλειψη απαιτούμενης εμπειρίας: προθυμία των ανθρώπων που κατέβαλαν την προσπάθεια να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν ψάχνουμε τώρα για ένα από αυτά που η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει στις δυνατότητές της το επόμενο καλοκαίρι, είναι η Ομόνοια Φάμπιανο. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος είναι πολύ «μαγειρεμένος» με αυτήν την ευκαιρία, του άρεσε το έργο που του παρουσιάστηκε στο νέο στάδιο (Opap Arena), η προοπτική να γίνει ο κύριος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και ο Κυπριακός σύλλογος, ο οποίος ήταν δύσκολο να τον αντικαταστήσει Ιανουάριος. δεν σκοπεύει να εμποδίσει την πορεία του εάν επιτευχθεί συμφωνία με το NPP.

Ο Fabiano έχει συνάψει σύμβαση με την Ομόνοια έως το καλοκαίρι του 2022, με τη σειρά του προσπαθεί να φτάσει στο “Union”. Οι δύο πλευρές συζήτησαν μια διετή σύμβαση.

Μια νέα έκθεση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το Fabiano, αυτή τη φορά από το contra.gr.

Αναλυτικά.

Αργότερα, η ΑΕΚ ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση του βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας Φαμπιάνο Ριμπέιρο, αλλά το χρυσό μέρος δεν βρέθηκε, παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος τερματοφύλακας ήθελε να μετακομίσει στην Ελλάδα, άσκησε πίεση στους προπονητές. club Ωστόσο, υπήρχε λίγος χρόνος για να επιτευχθεί μια συμφωνία, և έλλειψη εμπειρίας և προθυμία των ανθρώπων που κατέβαλαν την προσπάθεια να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν ψάχνουμε για ένα από αυτά που η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει στις δυνατότητές της το επόμενο καλοκαίρι, είναι ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος είναι πολύ «μαγειρεμένος» με αυτή την ευκαιρία, του άρεσε το έργο που του παρουσιάστηκε στο νέο στάδιο (Opap Arena), την προοπτική να γίνει ο κύριος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και το Κυπριακό σύλλογο, το οποίο ήταν δύσκολο να αντικατασταθεί τον Ιανουάριο . δεν σκοπεύει να εμποδίσει την πορεία του εάν επιτευχθεί συμφωνία με το NPP.

Ο Φάμπιανο έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τη σειρά του προσπαθεί να φτάσει στο “Union”. Οι δύο πλευρές συζήτησαν μια διετή σύμβαση.

Μια νέα έκθεση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το Fabiano, αυτή τη φορά από το contra.gr.

Αναλυτικά.

Αργότερα, η ΑΕΚ ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση του βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Fabiano Ribeiro, αλλά το χρυσό τμήμα δεν ανακαλύφθηκε, παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος τερματοφύλακας ήθελε να μετακομίσει στην Ελλάδα άσκησε πίεση στη διοίκηση προς αυτή την κατεύθυνση. club Ωστόσο, υπήρχε λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, և έλλειψη απαιτούμενης εμπειρίας և προθυμία των ανθρώπων που προσπάθησαν να το κάνουν να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν ψάχνουμε τώρα για ένα από αυτά που η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει στις δυνατότητές της το επόμενο καλοκαίρι, είναι η Ομόνοια Φάμπιανο. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος είναι πολύ «μαγειρεμένος» με αυτήν την ευκαιρία, του άρεσε το έργο, το οποίο του παρουσιάστηκε με ένα νέο γήπεδο (Opap Arena), την προοπτική να γίνει ο κύριος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και το Κυπριακό σύλλογο, το οποίο είναι δύσκολο αντικατάσταση τον Ιανουάριο. δεν σκοπεύει να εμποδίσει την πορεία του εάν επιτευχθεί συμφωνία με το NPP.

Ο Fabiano έχει συνάψει σύμβαση με την “Ομόνοια” μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τη σειρά του προσπαθεί να φτάσει στο “Union”. Οι δύο πλευρές συζήτησαν μια διετή σύμβαση.

Source