“Δεν έχουμε ακούσει ποτέ την πιο αισιόδοξη λέξη … εμβολιασμός”

Μήνυμα του Υφυπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Δημητριάδη – ευχές για το φθινόπωρο του 2021

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Την τελευταία ημέρα του 2020 և πολλές διασημότητες στέλνουν το μήνυμά τους σε ολόκληρο τον πλανήτη αφήνοντας μας για μια αναμφισβήτητα σημαντική χρονιά

Από την πλευρά του, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης ήθελε να στείλει το μήνυμά του μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καταρτίζοντας την ετήσια έκθεσή του – την επιδημία κοραναϊού, καθώς εξέφρασε τις ειλικρινείς του ευχές. για το επόμενο νέο έτος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Σήμερα η κουρτίνα πέφτει σε μια εντελώς διαφορετική χρονιά που κανείς από εμάς δεν θα θυμάται. Η πιο αισιόδοξη λέξη που ακούσαμε τελευταία είναι ο “εμβολιασμός”. Αυτή η λέξη δεν πρέπει μόνο να έχει αντίκτυπο στη χρήση του επιδημικού εμβολίου, αλλά θα πρέπει επίσης να έχει διαφορετική σημασία.

Το 2020 μας έχει δώσει μερικά μαθήματα, αριστερά (ελπίζω) μερικά μαθήματα

– Για να αξιολογήσουμε τα μικρότερα και απλούστερα, αυτά τα καθημερινά αντικείμενα, τα οποία μέχρι πρόσφατα εξετάσαμε δεδομένα. Χειραψία, ζεστά αγκαλιές, καφές με φίλους, συναυλία με φίλους.

– Να φροντίζουμε τους ανθρώπους που υποφέρουν, να εκτιμούν, να αναγνωρίζουν αυτούς που νοιάζονται, να εργάζονται σε δυσμενείς συνθήκες (γιατροί, νοσοκόμες, αστυνομία, πυροσβέστες, εθελοντές, ναυτικοί).

Επέλεξα φέτος λίγες ώρες πριν πέσει η κουρτίνα για να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, κάτι που με ενθαρρύνει να σκέφτομαι πιο καθαρά. Έτρεξα απόσταση 21 χιλιομέτρων, στέλνοντας συμβολικά το μήνυμα ότι στον μαραθώνιο της ζωής χρειαζόμαστε υπομονή, επιμονή, ενεργό συμμετοχή, στόχευση. Πρέπει να σεβόμαστε τους αθλητές μας και να τους ενθαρρύνουμε να ανέβουν. Ο αντίπαλός μας δεν είναι ούτε χρόνος ούτε φίλος μας. Ο μόνος εχθρός μας είναι ο κακός μας εαυτός.

Πρωτοχρονιά, όταν καλούμαστε σε μαραθώνιους, ας είμαστε αυτό που μπορούμε να είμαστε, να είμαστε πιο ανθρώπινοι, να συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε χιλιόμετρο κάθε διαδρομής αξίζει μόνο εάν γίνεται για καλό σκοπό.

Έτσι, το 2021, ας αγωνιστούμε για αυτό που μας ενώνει: την αγάπη μας για τον φίλο μας, την αγάπη μας για την Κύπρο μας. Ας εμβολιαστούμε με υπομονή, κατανόηση, αγάπη, αφήνοντας διχασμούς, λαϊκισμό.

Το χρωστάμε στη νέα γενιά.

«Υγεία σε όλο τον κόσμο և καλές διαδρομές με χαμόγελο և αισιοδοξία».

Σήμερα η κουρτίνα πέφτει σε μια εντελώς διαφορετική χρονιά που κανείς μας δεν θα θυμάται. Δεν έχουμε ακούσει ποτέ την πιο αισιόδοξη λέξη

Δημοσιεύτηκε από τον Βασίλη Δημητριάδη την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Source