Δεν έχουμε καμία σχέση με την αλλαγή του υπουργικού συμβουλίου

πανό8

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Ερχάν Αρίκλι απάντησε σε ερωτήσεις στο BRT

Μιλώντας για την απόλυση του υπουργού Υγείας Ali Pilli, ο Arıklı είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για την αλλαγή καθηκόντων και ότι αυτή ήταν η διακριτική ευχέρεια του πρωθυπουργού Saner. Εκφράζοντας ότι δεν πιστεύει ότι η αλλαγή του υπουργικού συμβουλίου θα επηρεάσει αρνητικά την κυβέρνηση, ο Arıklı είπε, «Όλοι οι φίλοι στο UBP είναι έμπειροι και ικανοί να εκτελούν όλες τις εργασίες».

Επισημαίνοντας ότι ο νόμος για τις μολυσματικές ασθένειες πρέπει να πληροί άρθρα, ο Arıklı δήλωσε ότι η Ανώτατη Επιτροπή των Λοιμωδών Νοσημάτων μπορεί να εργαστεί με πλήρη ικανότητα δημιουργώντας τις σχετικές επιτροπές.

Ο Arıklı είπε, «Όταν αλλάζουμε ελαφρώς τις αποφάσεις, αντιμετωπίζουμε σοβαρές πιέσεις. Οι υποθέσεις έχουν αυξηθεί επειδή δεν συμμορφωθήκατε με τις αποφάσεις της Ανώτατης Επιτροπής, παίρνουμε κριτική σαν να είστε υπεύθυνοι για τους θανάτους. Εισήχθη στο κοινό έτσι. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκπληρώσουμε τις απαιτήσεις του νόμου για τις μεταδοτικές ασθένειες».

πανό134

Erhan Arıklı, “Πότε θα πάμε στη φυσιολογική ζωή;” “Νομίζω ότι θα πάμε στην κανονική ζωή όταν εμβολιάζονται 75 από τη χώρα”, είπε.

Ο Arıklı δήλωσε ότι ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα της εκτέλεσης της χώρας είναι η γραφειοκρατική ολιγαρχία και ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως οι φθηνότερες τιμές της αγοράς και η ρύθμιση των ετικετών παρά τη γραφειοκρατία.

Πανδημικές συνθήκες παρά το ρεκόρ που θέλουν να βελτιώσουν τον όγκο του εμπορίου Arıklı, δήλωσε ότι εργάζονται σε μια ολοκληρωμένη και Τουρκία. Arıklı, υπουργός Εμπορίου της Τουρκίας Ruhsar Pekcan, μια πολυσύχναστη αντιπροσωπεία ανακοίνωσε ότι οι επόμενες 5 στην ΤΔΒΚ για επίσκεψη εργασίας τον Μάρτιο.

Περίπου 1 μήνα για την προετοιμασία αυτής της επίσκεψης είναι ότι εκφράζουν τον Arıklı, είπε ότι η αύξηση της εξαγωγικής ικανότητας στον δρόμο της Τουρκίας για επίσκεψη θα είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ο Erhan Arıklı το Σαββατοκύριακο η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τουρκία αναμένεται να τονίσει τη σημασία των οικονομικών και χρηματοοικονομικών πτυχών.

Source