“Δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα από τον Μάρτιο

Πρόεδρος του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Tufan erhürmanέκανε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δηλώνοντας ότι η ατζέντα της χώρας και του λαού είναι η υγεία, η οικονομία και η ανεργία, ο Erhürman δήλωσε ότι πολλά πράγματα που δεν πρέπει να γίνουν και που δεν θα έπρεπε να είχαν γίνει από τον Μάρτιο.

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση UBP-DP-YDP ιδρύθηκε πριν από ένα μήνα Tufan erhürmanότι αυτή η κυβέρνηση είναι «νεκρή» από την πρώτη μέρα και έχει περάσει λιγότερο από ένα μήνα, πρωθυπουργός Έρσαν ΣανέρΥπενθύμισε ότι ζητούσε πρόωρες εκλογές.

«Η ατζέντα της χώρας και του λαού είναι η υγεία, η οικονομία, η ανεργία. με αυτήν την ατζέντα, ποιος θα αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα; ” Ο Πρόεδρος του CTP Erhürman, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει μια δομή που να μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα, αλλά μερικοί άνθρωποι είπαν: «Ας συνεχίσουμε με αυτήν την κυβέρνηση γιατί υπάρχουν αυτά τα προβλήματα». είπε.

Πρόεδρος CTP Tufan erhürmanέκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η ατζέντα της χώρας και του λαού είναι η υγεία, η οικονομία, η ανεργία… Αυτό ήταν έτσι από τον Μάρτιο. Από τον Μάρτιο, πολλά πράγματα που δεν έπρεπε να είχαν γίνει, πολλά πράγματα που δεν έπρεπε να έχουν γίνει.

Μια κυβέρνηση ιδρύθηκε πριν από ένα μήνα. Από τις πρώτες μέρες κατέστη σαφές ότι ήταν νεκρός, και λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, ο Πρωθυπουργός αποφάσισε ότι οι βουλευτές της κυβέρνησης έδωσαν μια ψήφο μη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και είπε ότι δεν σας εμπιστεύομαι στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων σε αυτήν την ταραγμένη περίοδο και ζήτησα πρόωρες εκλογές.

Η ατζέντα της χώρας και του λαού είναι η υγεία, η οικονομία και η ανεργία. Με αυτήν την ατζέντα, ποιος θα αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα; Κυβέρνηση! Είναι διαρθρωμένη η κυβέρνηση για να τα αντιμετωπίσει; Η απάντηση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης και του πρωθυπουργού είναι “όχι”. Αλλά κάποιος λέει, “Ας συνεχίσουμε με αυτήν την κυβέρνηση μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.” Αν κάποιος μπορεί να λύσει τη σχέση αιτίας-αποτελέσματος σε αυτήν τη λογική, αφήστε τον να έρθει! “

.Source