“Δεν έχουν γίνει προετοιμασίες για την πρόσληψη μόνιμων νοσοκόμων για 9 μήνες”

Tufan Erhürman:

Ο Πρόεδρος του CTP Tufan Erhürman επέκρινε την έλλειψη προετοιμασίας για την απασχόληση μόνιμων νοσοκόμων για 9 μήνες και είπε ότι χρειάζονται 100 νοσοκόμες για την ενεργοποίηση του Πανδημικού Νοσοκομείου. τόνισε τη σημασία του σχεδιασμού και της διαχείρισης.

Tufan Erhürman:

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Πρόεδρος του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Tufan erhürman, στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Υπουργός Υγείας Αλί ΠίλιΣύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το Κοινοβούλιο, περισσότεροι από 200 “εποχιακοί εργαζόμενοι” έχουν απασχοληθεί από τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας και οι νοσοκόμες έχουν επίσης απασχοληθεί σε “εποχιακή” κατάσταση.

Δηλώνοντας ότι το Νοσοκομείο Πανδημίας έχει μιλήσει από τον Μάρτιο, ο Erhürman είπε: «Αν και έχουμε επανειλημμένα ανακοινώσει ότι ως αντιπολίτευση, θα υποστηρίξουμε την απασχόληση μόνιμων νοσοκόμων σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν γίνει προετοιμασίες για αυτό το θέμα εντός 9 μηνών. Συμπέρασμα: Επί του παρόντος, χρειάζονται περίπου εκατό νοσοκόμες για την ενεργοποίηση του πανδημικού νοσοκομείου ».

Ο Erhürman επέστησε την προσοχή στη σημασία του σχεδιασμού και της διαχείρισης.

Στη θέση του Erhürman, «ο κ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Pilli στο Κοινοβούλιο, περισσότεροι από 200 «εποχιακοί εργαζόμενοι» απασχολούνται από τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας. Οι νοσοκόμες απασχολούνταν επίσης σε «εποχιακή» κατάσταση. Το πανδημικό νοσοκομείο μιλά από τον Μάρτιο. Παρόλο που έχουμε επανειλημμένα ανακοινώσει ότι ως αντιπολίτευση, θα υποστηρίξουμε την απασχόληση μόνιμων νοσοκόμων σε κάθε περίπτωση, δεν πραγματοποιήθηκαν σχετικές προετοιμασίες εντός 9 μηνών. Συμπέρασμα: Επί του παρόντος, χρειάζονται περίπου εκατό νοσοκόμες για να λειτουργήσει το Νοσοκομείο Πανδημίας. Εδώ είναι προγραμματισμός και διαχείριση »πραγματοποιήθηκαν δηλώσεις.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source