Δεν έχουν υπάρξει θετικές μέχρι στιγμής επαφές Βρετανών που επιστρέφουν στο Δελχί με νέα παραλλαγή του COVID-19

Νέο Δελχί, δεν έχει δοκιμαστεί καμία επαφή ασθενών με κοροϊό με στελέχη στο ΗΒ θετικός σε μια κίνηση επιτήρησης που πραγματοποιήθηκε από το Δελχί κυβέρνηση, Υγεία Ο υπουργός Satyendar Jain είπε την Πέμπτη.

Ο Τζέιν είπε στο IANS ότι όλες οι επαφές των ασθενών Covid-19 που είχαν μολυνθεί με το μεταλλαγμένο στέλεχος του νέου κοροναϊού είχαν δοκιμαστεί από την κυβέρνηση αλλά κανένας δεν βρέθηκε μολυσμένος.

“Έχουμε δοκιμάσει όλες τις επαφές των ασθενών με λοίμωξη από στελέχη του Ηνωμένου Βασιλείου. Κανείς δεν έχει βρεθεί μολυσμένος, εκτός από αυτούς που έχουν εισαχθεί στο LNJP”, είπε.

Το IANS είχε αναφέρει ότι ο αριθμός των ατόμων που υποψιάζονταν ότι είχαν μολυνθεί με το νέο στέλεχος είχε αυξηθεί σε 38 στο Δελχί, αφού τρία ακόμη άτομα, συμπεριλαμβανομένων των επιστρεφόμενων από το Ηνωμένο Βασίλειο και μιας επαφής, βρέθηκαν θετικά ως προς την κορώνα κατά τη διάρκεια μιας επιτήρησης την Τετάρτη.

Και οι 38 ασθενείς κρατούνται σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Lok Nayak Jaiprakash (LNJP). Από αυτούς, 17 είναι επαναπατριζόμενοι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ οι υπόλοιποι είναι οι επαφές τους.

“Όλοι οι ασθενείς που βρέθηκαν μολυσμένοι με τη νέα παραλλαγή έχουν απομονωθεί σε διαφορετικά δωμάτια ενός ειδικού θαλάμου που προορίζεται για ύποπτους ασθενείς ή σε αυτούς που βρέθηκαν μολυσμένοι με τη νέα παραλλαγή”, δήλωσε ο Δρ Suresh Kumar, Ιατρικός Διευθυντής του κυβερνητικού νοσοκομείου του Δελχί.

Διαφήμιση


Εκτός αυτού, η κυβέρνηση AAP έχει καραντίνα περίπου 200 άτομα, τα οποία είτε επέστρεψαν από το Ηνωμένο Βασίλειο εντός ενός μήνα είτε έρχονται σε επαφή με αυτούς τους ταξιδιώτες που βρέθηκαν θετικοί, σε δύο εγκαταστάσεις στο Aerocity και στο Chattarpur.

Η κυβέρνηση UT έχει βρει πάνω από 14.000 επιβάτες που έφτασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi (IGIA) από τις 25 Νοεμβρίου. Από αυτούς, περίπου 4.000 βρέθηκαν να κατοικούν στο Δελχί.

Η κυβέρνηση του Δελχί όρισε το LNJP 2.000 κλινών ως το κομβικό κέντρο για την απομόνωση ατόμων που είναι ύποπτα να φέρουν τη νέα παραλλαγή του Covid-19.

Εν τω μεταξύ, το Κέντρο δήλωσε την Πέμπτη ότι έχουν εντοπιστεί στη χώρα πέντε ακόμη κρούσματα μεταλλαγμένου στελέχους κοραναϊού από το Ηνωμένο Βασίλειο, λαμβάνοντας τον συνολικό αριθμό τέτοιων περιπτώσεων σε 25, με βάση την αλληλουχία γονιδιώματος των θετικών δειγμάτων που κυκλοφόρησε το Indian Sars-CoV- 2 εργαστήρια Genomics Consortium (INSACOG).

Τα δείγματα έχουν μέχρι στιγμής αλληλουχηθεί σε επτά από τα 10 καθορισμένα εργαστήρια σε ολόκληρη τη χώρα, με επτά δείγματα να είναι θετικά σε NIMHANS, Bengaluru. δύο στο CCMB, Χαϊντεραμπάντ; πέντε στο NIV, Pune; οκτώ στο NCDC, Δελχί · δύο στο IGIB, το Δελχί και ένα στο NIBG, Kalyani (Δυτική Βεγγάλη).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κορυφαία αποθέματα για παρακολούθηση – Tata Steel, Vedanta, Adani Green, Tata Motors, Maruti, M&M, DHFL, V-Mart, Indian Bank και άλλα
Επερχόμενα smartphone στην Ινδία τον Ιανουάριο του 2021
Από την Amazon που αγοράζει την Κύπρο έως τη Γερμανία που διασώζει τη Γαλλία – εδώ είναι δέκα από τις πιο «εξωφρενικές» προβλέψεις για το 2021

Το edtech της Ινδίας σε διαγράμματα – Πώς η μετάβαση στην διαδικτυακή μάθηση σήμαινε χρήματα, αποτίμηση και χρήστες για τους τύπους BYJU’S, Unacademy και άλλους

.Source