“Δεν έχω πλέον προσβληθεί, είμαι υποψήφιος για τον Γενικό Γραμματέα”

Oğuzhan Hasipoğlu:

Ο Oğuzhan Hasipoğlu, ο οποίος θεωρείται βέβαιος για το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτό το ζήτημα, δήλωσε ότι έμαθε ότι δεν θα υπήρχε δυσαρέσκεια στην πολιτική και ότι σκέφτηκε να γίνει υποψήφιος για το Γενικό Γραμματέα του UBP.

Oğuzhan Hasipoğlu:

VATAN Mehmet

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Αναπληρωτής του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP), ο οποίος θεωρείται βέβαιος για το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά εκφράζει τη δυσαρέσκειά του σχετικά. Oguzhan HasipogluΣημειώνοντας ότι έμαθε ότι δεν θα υπήρχε δυσαρέσκεια στην πολιτική, δήλωσε ότι σκέφτεται να γίνει υποψήφιος για τον Γενικό Γραμματέα του UBP.

Ο Hasipoğlu είπε, “Θα συναντηθώ με τον πρωθυπουργό.”

Μιλώντας σε οθόνες BRT Oguzhan Hasipoglu“Συνεχίζει η πληγή σου;” Απαντήστε στην ερώτησή σας «Δεν υπάρχει παράβαση στην πολιτική, το μαθαίνουμε από την εμπειρία. Έχει ειπωθεί ότι χθες, σήμερα, το μαθαίνουμε επίσης… »είπε.

“Είστε υποψήφιος για το γενικό γραμματέα;” Σε απάντηση στην ερώτηση, ο Hasipoğlu είπε, “Αυτό δεν ήταν ακόμη μια ατζέντα στο κόμμα, αλλά έχω μια τέτοια γνώμη. Σίγουρα θα συμβουλευτούμε τον πρωθυπουργό.”

Αναφορικά με το αν αυτό θα είναι δύσκολο ή όχι, επειδή είναι επίσης στην ομάδα διαπραγματεύσεων, ο Χασίπογλου είπε, “Όχι, αλλά δεν θα είμαστε οι ίδιοι στο έργο στις επιτροπές του κοινοβουλίου”.

Ο Hasipoğlu εξέφρασε επίσης την ανάγκη ανάκτησης του κόμματος

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source