Δεν ήθελα να δω! – OMER URUNDUL

Της εμπιστοσύνης Ο Σίβασπορ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το 18ο λεπτό όταν σημείωσε το γκολ. Ο Beşiktaş είχε το πλεονέκτημα να σκοράρει στο πρώτο αντίπαλο γκολ. Παρακολουθήσαμε έναν γρήγορο, ευχάριστο αγώνα που γνώρισε αμοιβαίες επιθετικές προσπάθειες μέχρι το τέλος της περιόδου. Οι παρατηρήσεις μου σε αυτό το μισό ήταν οι εξής:
* Οι κάθετες ντρίμπλες της Μένσα,
* Ο Necip, η πανάκεια, αποδόθηκε στο κέντρο της χθες το βράδυ μετά από την δεξιά πλάτη και το πώμα,
* Ο Guven κάνει το καθήκον του παρά την έλλειψη αγώνα,
* Ο Sergen Yalçın δεν σκέφτεται προφύλαξη εναντίον του Gradel, του πιο αποτελεσματικού μπροστινού αντιπάλου.
Το κόκκινο του Hakan Arslan φυσικά να δεις μια κάρτα Έχασε επίσης την ευχαρίστηση του αγώνα. Λείπει Ο Σίβασπορ μείωσε την περιοχή με 9 άτομα. Μπεσίκτας Αν και είναι πάντα στην τρίτη ζώνη ήταν αναποτελεσματικό. Παρεμπιπτόντως, η κρίσιμη στιγμή του αγώνα συνέβη. Σε μια ξαφνική επίθεση του Sivasspor που λείπει στο λάθος του τερματοφύλακα Ersin Welinton με μεγάλη προσπάθεια εμπόδισε τον στόχο. Τότε λείπει επίσης η Sivas για να αναλάβει κινδύνους Ο Μπεσίκτας θα ξεκινήσει μια αντεπίθεση τελείωσε με το γκολ.
Εν τω μεταξύ, ο Sergen Ένα από τα λάθη του Yalçın Έχω παρατηρήσει περισσότερα. Για βιδωτό εργαλείο πολύ σημαντικό. Είχε τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο, ήθελα να συνεχίσω. Έχω αντίρρηση σε αυτό όχι. Αλλά όταν απομένουν 10 αντίπαλοι Ο δάσκαλος Sergen προσέλαβε τη Vida θα έπρεπε να έχει αφαιρεθεί. Παίχτηκε από η ώρα ίσως αύξησε την πλήξη.
Ας έρθουμε στο πρώτο γκολ του Beşiktaş που άλλαξε όλα τα υπόλοιπα: Ο βοηθός διαιτητής έκανε ένα μεγάλο λάθος και ενώ παρακολουθούσε τον διπλό αγώνα, επέστρεψε και συνέχισε να κολλάει στα χαρτιά. Και δεν μπορούσε να φιλτράρει τη μπάλα που διασχίζει τη γραμμή. Αλλά υπάρχει το VAR! Φίλε Καθαρισμός μετά από 1,5 λεπτά δεν ήθελε να δει την μπάλα να βγαίνει. Αλλά ποτέ ΟΧΙ σημαντικο. Λάθος ένα από τα μεγάλα Ερχόμαστε ούτως ή άλλως επειδή είναι υπέρ εξυπηρετούν για την εβδομάδα!
Όποιος έδωσε το κινητό του τηλέφωνο στον Hakan Arslan, του οποίου ο νευρικός συντελεστής έχει κορυφωθεί, είναι πρέπει να τιμωρηθεί.

.Source