Δεν ήταν ούτε ατμός ούτε στην τσέπη κάποιου, μετατοπίστηκε.

Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας και πρόεδρος του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν“Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια;” στην ερώτηση, “128 δισεκατομμύρια δολάρια, που διαμαρτύρονταν για το πού ξοδεύτηκαν, δεν ήταν ούτε στον ατμό, ούτε ήταν άδικα και παράνομα στην τσέπη κανενός. Στο τέλος της ημέρας, ως φυσικό αποτέλεσμα της οικονομικής λειτουργίας, ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτών των χρημάτων επέστρεψε στο αποθεματικό της Κεντρικής Τράπεζας. Επιπλέον, η Κεντρική Τράπεζα κέρδισε 98 δισεκατομμύρια λίρες τα τελευταία δύο χρόνια, πόσο μάλλον την απώλεια κατά την εκτέλεση αυτών των συναλλαγών. έδωσε την απάντηση.

Αναφέροντας ότι η Κεντρική Τράπεζα έπρεπε να πραγματοποιήσει «πολύ σοβαρές συναλλαγές συναλλάγματος» το 2019 και το 2020, ο Ερντογάν την καταχώρησε σε 4 στοιχεία δαπανών «Τα τελευταία δύο χρόνια, 30 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκαν για τη χρηματοδότηση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών από τους πόρους της Fed. Το ποσό που χρησιμοποιείται για την εκροή ξένων κεφαλαίων έχει φτάσει τα 31 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο πόρος που απαιτείται από τον πραγματικό τομέα για τη μείωση του χρέους σε ξένο νόμισμα έχει φτάσει τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι πολίτες μας άλλαξαν επίσης τις προτιμήσεις αποταμίευσης αγοράζοντας ξένο νόμισμα και χρυσό για 54 δισεκατομμύρια δολάρια. Ένας αριθμός 165 δισεκατομμυρίων δολαρίων εμφανίστηκε σε μόνο 4 στοιχεία. “ είπε.

“Πού είναι τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια;” αγκάλιασαν το ψέμα σου “

Ανίκανος να κρατάτε ράμματα σε άλλα θέματα, τώρα το «Πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια;» Ξέρουν καλύτερα ότι είναι λάθος. αγκάλιασαν το ψέμα του.

“Όταν έφυγα από τη δουλειά μου, τα αποθεματικά της Κεντρικής Τράπεζας αυξήθηκαν στα 135 δισεκατομμύρια δολάρια”

Βλέπετε, αυτά είναι αποδεικτικά έγγραφα. Βλέπετε ότι λέγεται ψέμα με αγάπη, ενθουσιασμό και ενθουσιασμό, σωστά; Εάν ρωτήσετε τον επικεφαλής της CHP, θα πει ότι είμαστε λογιστές. Το αποθεματικό συναλλάγματος της Κεντρικής Τράπεζας ήταν 27,5 δισεκατομμύρια δολάρια όταν αναλάβαμε κατά την περίοδο του πρωθυπουργού. Όταν άφησα τη δουλειά, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στα 135 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρακολουθήσαμε τη διαδικασία μετά από αυτό.

“Ο Kılıçdaroğlu, ο οποίος δεν έχει τοποθετήσει 128 τούβλα το ένα πάνω στο άλλο, μιλάει γι ‘αυτά.”

Ας υποθέσουμε ότι είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια, πώς διέπεται, ο Kılıçdaroğlu, ο οποίος δεν έχει τοποθετήσει 128 τούβλα το ένα πάνω στο άλλο, μιλά για αυτά. Εδώ η κυρία λέει, «Θα πεις το ψέμα μεγάλο». Ο οδηγός του Kılıçdaroğlu είναι αυτή η κυρία. Το πρόσωπο που είναι ο εκπρόσωπος αυτού του ατόμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά υπεύθυνα πρόσωπα της κρίσης του 2001, πρώτα με το καθήκον του στην BRSA και στη συνέχεια ως υφυπουργός του Υπουργείου Οικονομικών. Εάν το άτομο αυτό θέσει το ερώτημα πού είναι 128 δισεκατομμύρια δολάρια χωρίς να ξέρει πώς να διαβάσει τους ισολογισμούς της Κεντρικής Τράπεζας, ντροπή για τα καθήκοντα που του είχαν δοθεί στο παρελθόν. Χωρίς να κοιτάμε πίσω στο θέμα, βλέπουμε μερικούς από αυτούς που κυνηγούν αυτήν την εκστρατεία με θλίψη και μερικοί με γέλιο. Ειδικά όταν βλέπουμε εκείνους που ενεργούν ως έξτρα σε αυτήν την εκστρατεία ψεύδους χωρίς να ντρέπονται για τους μεγάλους τίτλους συζύγων τους κρεμώντας πανό από αριστερά και δεξιά, ακολουθώντας τα troll των κοινωνικών μέσων, δεν αισθανόμαστε οίκτο.

.Source