“Δεν είμαστε οι πιο ισχυροί, είμαστε πολύ προσωρινοί για να αγαπάμε καλύτερα”

Η ετήσια έκθεση συντάσσεται από τον συντονιστή της μονάδας Covid-19 του Christ Cyprus Information Hospital պատասխան στέλνει το μήνυμά του για τα μαθήματα που έφυγε το 2020 թող επιδημία κοραναϊού.

“Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του 2020. Πολύ κακή χρονιά. Ένας χρόνος που μας έφερε όλους μεγάλη δυστυχία. Πολλοί από τους ανθρώπους μας αρρώστησαν, κάποιοι έχασαν τη ζωή τους, κάποιοι έχασαν τους ανθρώπους τους, κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, άλλοι περνούν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες և «Έχουμε όλοι χάσει την ελευθερία μας. Όλοι αλλάξαμε τη ζωή μας. “Όλα ήταν τόσο διαφορετικά.”

Θα ήθελε η επιδημία να τελειώσει μέχρι το τέλος του έτους, αλλά λέει ότι οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι.

“Θα ήθελα να γυρίσω χρόνο, όλα να τελειώσουν, αλλά, δυστυχώς, όλα δεν είναι τόσο σαφή Το πρώτο τρίμηνο του 2021 προβλέπεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο. “

Αλλά όπως κάθε εμπόδιο φέρνει μαθήματα ζωής, έτσι και η επιδημία του κοροναϊού μας θυμίζει την αξία και τη δύναμη της αγάπης – τη δύναμη της στιγμής.

“Αυτό που πρέπει να διατηρήσουμε από το 2020 είναι ότι δεν είμαστε οι πιο ισχυροί. Πρέπει να καταλάβουμε ότι, δυστυχώς, είμαστε ευάλωτοι – πολύ προσωρινά. Πρέπει να εκτιμήσουμε, να αγαπήσουμε και να δείξουμε αυτήν την αγάπη σε όσους βρίσκονται γύρω μας. “Αύριο μπορεί να μην είναι μαζί μας. Αγάπη καλύτερα. Μπορούμε όλοι να αγαπάμε καλύτερα …”

Source