“Δεν είναι αρκετό. Η κατάσταση είναι πιο καταστροφική από ποτέ.”

Συνειδητοποιώντας ότι η ομάδα βρισκόταν σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, η οποία μπορεί να αλλάξει μόνο από τους συμπαίκτες του, εμφανίστηκε ο Emilio Ensue. Ο δεξιός δεξί του APOEL ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του συλλόγου, παραδεχόμενος ότι οι μέχρι τώρα προσπάθειές του δεν είναι αρκετές.

Ensue το μήνυμα λεπτομερώς μέσω της ανάρτησής του στο Instagram.

“Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι της APOEL είναι πολύ θυμωμένοι, λυπημένοι, αγανακτισμένοι, αισθάνονται ότι οι παίκτες δεν γίνονται σεβαστοί, δεν αξίζουν να φορούν αυτό το ιστορικό πουκάμισο, το οποίο έχει αποκτήσει φήμη, επιβεβαίωσε ότι η APOEL είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην κυπρο. Δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που μόνο οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν. Προσωπικά, αισθάνομαι υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, και θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη στο APOEL σε όλο τον κόσμο. Προσπαθώ πραγματικά να δώσω το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν είναι αρκετό.

Το μόνο μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο της APOEL είναι ότι υπόσχομαι να δώσω το καλύτερο δυνατό στους οπαδούς της ομάδας, αρκεί να φοράω αυτό το πουκάμισο. Θα παλέψω μέχρι το τέλος, θα συνεχίσω να δίνω τα καλύτερα, παρόλο που η κατάσταση είναι πιο καταστροφική από ποτέ! Δεν θα τα παρατήσω ποτέ Συγγνώμη από το κάτω μέρος της καρδιάς μου. “Δεν αξίζετε αυτήν την κατάσταση που εμείς, οι παίκτες, δημιουργήσαμε.”

Source