«Δεν είναι αυτό το κράτος; Απάντηση πρώτα “

Ο προπονητής του Ankaragücü Hikmet Karaman επέκρινε την άρνηση της UEFA να επιτρέψει το διεθνές ποδόσφαιρο στην ΤΔΒΚ και είπε: “Δεν μεταφέρετε τις ομάδες της ΤΔΒΚ στην ΟΥΕΦΑ, απαγορεύετε ακόμη και έναν φιλικό αγώνα. Δεν είναι αυτό το κράτος; Απαντήστε πρώτα.”

“Δεν είναι κράτος; Αφήστε την UEFA να το απαντήσει πρώτα.”

Ο Karaman εξήγησε ότι θα προσεγγίσει το ζήτημα του πώς 12 λέσχες στην Ευρώπη αξιολογούν την προσπάθεια ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Σούπερ Λιγκ και είπε:

“Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) δεν παίζει στην UEFA; Γιατί δεν μπορούν οι τουρκικές ομάδες να πάνε στην Κύπρο και να παίξουν φιλικούς αγώνες μεταξύ τους; Δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα καθολικό άθλημα που πρέπει να κάνουν όλοι. από την άλλη πλευρά, μπορεί να παίξει στη γειτονική του UEFA, αλλά η ΤΔΒΚ δεν μπορεί να παίξει. Είμαι πολύ περίεργος. Ο κόσμος έχει δημιουργήσει ένα χάος, αλλά κανείς δεν λέει ότι υπάρχει ένα κράτος εκεί. Δεν παίρνετε τις ομάδες της ΤΔΒΚ να UEFA, απαγορεύετε ακόμη και έναν φιλικό αγώνα. Δεν είναι κράτος; Αφήστε την UEFA να απαντήσει πρώτα σε αυτό. “

Ο Karaman, ο οποίος αξιολόγησε επίσης τον αγώνα, είπε ότι πήρε το γήπεδο για 3 πόντους και είπε: “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το σκορ. Θέλαμε να κλείσουμε τον αγώνα που παίξαμε στο σπίτι μας με 3 πόντους. Είχαμε ένα πρώιμο γκολ. Ο αντίπαλος δεν είχε τίποτα να χάσει. Ο πρώτος στόχος ήταν εξαιρετικά ενοχλητικός στον προγραμματισμό του παιχνιδιού μας. Στην πραγματικότητα, παίζουμε σαν τίποτα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Παρόλα αυτά, πήγαμε 1-1 στο πρώτο ημίχρονο. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Δηλώνοντας ότι μπήκαν σε πολύ ξεκάθαρες θέσεις στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Karaman είπε, “Σε τέτοιους αγώνες, το συλλογικό παιχνίδι, η εύρεση του αδρανούς ανθρώπου, η κλοπή του τέρματος, η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική. Εάν βρούμε το γκολ, ο αντίπαλος θα ανοιχτό. Το τέμπο πέφτει και δεν μπορούσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Οι πόντοι είναι πόντοι, φυσικά θέλαμε να φτάσουμε τους 40 πόντους. Ήρθαμε στον τελικό αγώνα το Σαββατοκύριακο. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να χαλαρώσουμε. Πρέπει να κάντε τις κριτικές μας ξεκάθαρα. ” βρήκε την αξιολόγηση.

.Source