“Δεν είναι δουλειά μου να πείσω κανέναν αν η βελόνα PTD είχε καπάκι ή όχι.”

Οι πολίτες έχουν κληθεί να επιλέξουν τις σωστές, ακριβείς πηγές πληροφοριών σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κορανοϊού, όπως οι Εθνικές Υπηρεσίες Εμβολίων του Υπουργείου Υγείας και οι ιατρικές ενώσεις και οργανισμοί που δημοσιεύουν επιστημονικά δεδομένα. , Νικόλαος Δίατης.

Παραστάσεις κατά τη διάρκεια της παράστασης Ενημέρωση άλφα Σχολιάζοντας τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον εμβολιασμό του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη ότι η ένεση του ήταν καλυμμένη με πλαστικό καπάκι, είπε ότι «η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαστε πολύ μεροληπτικοί, έχοντας κατά νου να αποφασίσουμε τι θέλει να πιστέψει, να πιστέψει τέτοια πράγματα »

“Είναι για εκείνους που έχουν σπαταλήσει πολύ χρόνο στις θεωρίες συνωμοσίας. Οι πολίτες πρέπει να είναι σοβαροί για το πού λαμβάνουν τις πληροφορίες τους. Αυτό που έχουν αντιληφθεί τα αντιιικά εμβόλια είναι ότι ο κοροϊός δεν είναι παιχνίδι, ούτε ιός που θα εξαφανιστεί. “Όσοι αρχικά παραπληροφόρησαν τους ανθρώπους ότι είναι η γρίπη, ότι δεν υπάρχουν νεκροί, ή τους κάλεσαν για να μάθουν αν γνωρίζαμε ότι είχαν μολυνθεί, όλα αυτά έχουν καταστραφεί, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να ακούμε γι ‘αυτούς. Πρέπει να ενημερωθούμε σωστά. “

Ο κ. Ντίτης ανέφερε ότι τα επιχειρήματα περιορίζουν ό, τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πείσει κάποιον, և είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους πολίτες για το εμβόλιο, την ασφάλεια του εμβολίου, την αποτελεσματικότητά του.

“Ο ρόλος μου είναι ότι κανένας επιστήμονας δεν πρέπει να πείσει κανέναν ότι έχει καπάκι ή βελόνα με την οποία εμβολιάστηκε, είναι λίγο τραβηγμένος”

Source