“Δεν είναι σωστό να πλησιάζουμε το εμβόλιο Sinovac ως” παρασκευάζεται στην Κίνα “”

Καθηγητής Δρ. Ο Nedime Serakıncı δήλωσε ότι δεν είναι σωστό να προσεγγίσουμε το εμβόλιο κοροναϊού που παράγεται από την κινεζική φαρμακευτική εταιρεία Sinovac ως «παρασκευασμένο στην Κίνα» και είπε, «Η ΕΕ δεν έχει λάβει ακόμη την απόφασή της για το εμβόλιο.

Ειδικός Ιατρικής Βιολογίας και Γενετικής Καθ. Δρ. Η Nedime Serakıncı δήλωσε ότι δεν βρήκε τις φήμες για το κινεζικό εμβόλιο αληθινές και είπε: «Είναι λάθος να το προσεγγίζουμε όπως έγινε στην Κίνα. “Δεν πρέπει να φοβάστε το εμβόλιο”, είπε.

“ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ”

Λέγοντας ότι θα είναι το κινεζικό εμβόλιο όταν έρθει η σειρά του, ο Serakıncı είπε, “Δεν είμαι άτομο που έρχεται σε επαφή με ασθενείς πρώτου βαθμού. Δεν είμαι στο νοσοκομείο. Έτσι δεν υπέβαλα αίτηση. Αλλά όταν έρθει η σειρά μου, θα είμαι το κινεζικό εμβόλιο”, είπε.

Καθηγητής Δρ. Ο Nedime Serakıncı, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα που παρουσίασε ο Reşat Akar στην TV2020, δήλωσε ότι οι φήμες για την εκδήλωση για το κινεζικό εμβόλιο είναι λανθασμένες και είπε: «Ποιος θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος λήψης κινεζικού εμβολίου; Το πολύ, αυτό δεν εμβολιάζει, δεν θα λειτουργήσει ».

Source