“Δεν είχα πληροφορίες ότι ο Πίλι θα απολυόταν το Σάββατο”

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας, Ερχάν Αρλί, συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα που μεταδόθηκε σε τηλεοπτικές οθόνες Sim μέσω τηλεφώνου και έκανε δηλώσεις σχετικά με την απόλυση του υπουργού Υγείας Αλί Πίλι.

Ο Arıklı, ο οποίος έκανε μια αξιολόγηση σχετικά με τη δήλωση του Pilli, λέγοντας ότι «ο Erhan Arıklı ήξερε ότι θα απολυθώ, τα σιωπηρά λόγια και η εμφάνισή του το έδειξαν» και ο ισχυρισμός ότι ήταν «αποτελεσματικός στην απόλυσή του», δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι ο Πίλι θα απολυόταν.

Αναφέροντας ότι οι ισχυρισμοί αυτοί ήταν αβάσιμοι, ο Arıklı είπε ότι δεν είχε καμία πληροφορία ότι ο Pilli θα απολυθεί το Σάββατο.

Δρ. Απαντώντας στον ισχυρισμό ότι ο Πίλι ήταν αποτελεσματικός όσον αφορά την απόλυση του, ο Αρίκλι είπε: «Ήμουν πολύ έκπληκτος με αυτά τα λόγια. Η μπαταρία είναι ένα άτομο που αγαπώ, μετράω και διατηρώ επαφή. Λυπάμαι που το σκέφτεται. Είναι ο Erhan Arıklı και ο YDP τόσο δυνατοί που θα απολύσουν τον Ali Pilli;

Ο Ερχάν Αρλί δεν μπόρεσε καν να πάρει το δικό του ραντεβού. Δεν μπορούσε να πείσει τον Ersan Saner για αυτό. Αποδίδω αυτές τις ομιλίες στη συναισθηματικότητα του λόγω της απόλυσης του ».

Source