Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω, παρεξηγήθηκα

Το άτομο που έκοψε το λαιμό της πρώην συζύγου του και τον μαχαίρωσε 5 φορές στην Αττάλεια ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει στην κατάθεσή του.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Οκτωβρίου 2019. Ο Poyraz Çavdar, ο οποίος ζει στην περιφέρεια Göynük της περιοχής Kemer, υποψιάστηκε ότι η Oya Aydoğdu, με την οποία ζούσε μαζί της, την εξαπατούσε παρά το διαζύγιο τους.

Ο Poyraz Çavdar ανέβασε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης που λήφθηκε από το Διαδίκτυο στο κινητό τηλέφωνο του Oya Aydoğdu. Μετά από λίγο, ο Çavdar, ο οποίος εξέτασε το κινητό του Aydoğdu, διαπίστωσε ότι η πρώην σύζυγός του χρησιμοποιούσε συχνά έναν αριθμό.

Ο Poyraz Çavdar έμαθε ότι η Oya Aydoğdu, την οποία την ανάγκασε, είχε γνωρίσει τον Gökhan K. Ο Poyraz Çavdar έκοψε τότε το λαιμό της πρώην συζύγου του και τον μαχαίρωσε 5 φορές σε διάφορα μέρη. Στη συνέχεια, η Rye πήγε στο χώρο εργασίας του Gökhan K. Ο Poyraz Çavdar, ο οποίος μαχαίρωσε τον Gökhan K. στο στήθος και τα χέρια του στη δουλειά, πήγε στη διοίκηση χωροφυλακής του Kemer με το αυτοκίνητό του και παραδόθηκε. Οι Poyraz Çavdar, Oya Aydoğdu και Gökhan K., των οποίων οι θεραπείες ολοκληρώθηκαν ενώ συνελήφθησαν, απολύθηκαν.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Η δίκη του υπό κράτηση κατηγορούμενου Poyraz Çavdar, ο οποίος δικάστηκε για 15 χρόνια φυλάκισης, συνεχίστηκε στο 3ο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της Αττάλειας. Ενώ ο κατηγορούμενος παρακολούθησε την ακρόαση μέσω της SEGBİS, οι δικηγόροι των κομμάτων ήταν παρόντες. Ο Poyraz Çavdar, ο οποίος δεν δέχθηκε τις κατηγορίες όπως και στην προηγούμενη υπεράσπισή του, είπε: «Δεν έχω ενεργήσει ποτέ με την πρόθεση να σκοτώσω ούτε τον Γκόκαν ούτε την Οία. Δεν ήθελα να πληγώσω και τους δύο, δεν σκόπευα », είπε.

“ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”

Ο Poyraz Çavdar, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του τραυματίστηκε ενώ πήρε το μαχαίρι στο χέρι του, δήλωσε ότι συμφώνησε με τις δηλώσεις του δικηγόρου του και είπε: «Δεν έχω απολύτως καμία πρόθεση να σκοτώσω. Είμαι της άποψης ότι υπάρχει παρανόηση. Λυπάμαι πολύ. Επίσης, δεν υπήρχε κάτι που να τρέχει. Παραδίδω τον εαυτό μου “, είπε.

Αποφασίζοντας να συνεχίσει την κράτηση του εναγομένου, το δικαστήριο ανέστειλε την ακρόαση.

Source