“Δεν θέλω βία, δεν το ήθελα ποτέ”

Ατού:

“Δεν θέλω βία, δεν το έκανα ποτέ”, δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε δήλωση σχετικά με την επιδρομή στο Κογκρέσο. μίλησε. Ο Τραμπ χαρακτήρισε τη διαδικασία κατηγορίας εναντίον του ως «τη συνέχεια του κυνηγιού μάγισσας».

Ατού:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Όσον αφορά την επιδρομή του Κογκρέσου την περασμένη εβδομάδα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε: «Δεν θέλω βία, δεν το ήθελα ποτέ». Στη δήλωσή του, περιέγραψε τη διαδικασία κατηγορίας εναντίον του ως «τη συνέχιση του κυνηγιού της μάγισσας».

Ο Τραμπ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων πριν από την επίσκεψή του στην πολιτεία του Τέξας, πριν φύγει από τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον Τύπο μετά την επιδρομή του Κογκρέσου στις 6 Ιανουαρίου, είπε: «Δεν θέλω βία, δεν το ήθελα ποτέ». είπε.

Όσον αφορά τη διαδικασία κατηγορίας εναντίον του, ο Τραμπ είπε, “Η διαδικασία κατηγορίας είναι η συνέχεια του μεγαλύτερου κυνηγιού μάγισσας στην πολιτική μας ιστορία. Απολύτως γελοίο. Αυτή η διαδικασία κατηγορίας προκαλεί μεγάλο θυμό.” βρήκε την αξιολόγηση.

Ο Πρόεδρος Τραμπ χαρακτήρισε τις προσπάθειες του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πέλοσι και του ηγέτη της μειοψηφίας της Γερουσίας Τσακ Σούμερ να τον απολύσει ως «φοβερό».

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source