“Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς την επιθυμία μας να κερδίσουμε”

Özdemir Berova:

Η διαδικασία ψηφοφορίας για τον Γενικό Γραμματέα στο UBP συνεχίζεται … Ο υποψήφιος για τον Γενικό Γραμματέα, Özdemir Berova, είπε ότι το άτομο που θα εκλεγεί δεν θα είχε τίποτα να κάνει παρά να μεταφέρει το UBP προς τα εμπρός και επεσήμανε τη δική του επιθυμία να νίκησε.

Özdemir Berova:

Υποψήφιος για το Γενικό Γραμματέα του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) Οζντεμίρ Μπέροβαέγιναν δηλώσεις. Ο Μπέροβα επεσήμανε ότι υπάρχει η επιθυμία να κερδίσει, αλλιώς δεν θα έχει νόημα να μπείτε σε αυτόν τον αγώνα και ότι όποιος εκλεγεί θα συνεχίσει να εργάζεται για το UBP να προχωρήσει περαιτέρω.

Η Μπέροβα συνέχισε τη δήλωσή της ως εξής:

«Τα συνέδρια του UBP ήταν πολύ ενθουσιώδη ανεξάρτητα από τις εκλογές, αλλά λόγω της πανδημίας ακολουθείται ένα διαφορετικό στυλ εκλογών. Τα μέλη του πρωθυπουργού θα έρθουν και θα ψηφίσουν και θα διοριστεί νέος Γενικός Γραμματέας. Είναι μια σημαντική αρχή. Το άτομο που θα επιλεγεί θα ξοδέψει όλη την ενέργειά του στην εργασία που απαιτείται από αυτήν την εργασία. Θα εργαστούμε για να προχωρήσουμε το πάρτι. Στο τέλος της ημέρας, δεν θα είχαμε δουλειά εδώ χωρίς την επιθυμία μας να κερδίσουμε.

.Source