“Δεν θα ήταν χρήσιμο να επισημάνουμε το διάλειμμα εξαμήνου”

Δρ.  Özlem Gürkut:

Πρόεδρος του Κυπριακού Ιατρικού Συλλόγου Δρ. Ο Özlem Gürkut δήλωσε ότι οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος είναι επικίνδυνοι, λέγοντας “Δεν θα ήταν επωφελές να προχωρήσουμε το εξάμηνο” και είπε ότι η εκπαίδευση πρέπει να διακοπεί στο εν λόγω σχολείο σε περίπτωση μόλυνσης που σχετίζεται με το σχολείο.

Δρ.  Özlem Gürkut:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Πρόεδρος του Κυπριακού Ιατρικού Συλλόγου Δρ. Ozlem Gurkut, Δρ. Ο Burhan Nalbantoğlu υπενθύμισε σε 3 νοσηλευτές εντατικής θεραπείας που εντοπίστηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο και 21 νοσηλευτές σε επαφή που είχαν καραντίνα λόγω ασθενή και δήλωσε ότι υπήρχε ήδη έλλειψη προσωπικού και ο φόρτος εργασίας αυξήθηκε. Ο Gürkut σημείωσε ότι υπήρχαν θετικά περιστατικά στο νοσοκομείο με άγνωστη προέλευση.

Κάνοντας μια δήλωση για ένα πρόγραμμα WEB TV στο οποίο παρακολούθησε, ο Δρ. Ozlem GurkutΥπενθύμισε ότι με τις περιπτώσεις στα σχολεία, η αύξηση των περιπτώσεων σχετικά με το θέμα της εισόδου στο εξάμηνο νωρίς αναμένεται κυρίως τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Ερωτώντας τι θα συμβεί στο μέλλον όταν τα σχολεία πηγαίνουν διακοπές νωρίς, ο Gürkut δήλωσε ότι η εκπαίδευση πρέπει να διακοπεί στο προαναφερθέν σχολείο σε περίπτωση μόλυνσης που σχετίζεται με το σχολείο.

Δηλώνοντας ότι η κατασκευή του νοσοκομείου Πανδημίας ολοκληρώθηκε γρήγορα, αλλά ορισμένα προβλήματα όπως η ηλεκτρική ενέργεια δεν ελήφθησαν υπόψη, ο Gürkut δήλωσε ότι το πρόβλημα δεν θα θεωρηθεί ότι επιλύθηκε εάν το υπάρχον προσωπικό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Έκτακτης Ανάγκης.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source