Δεν θα ήταν ωφέλιμο να επισημάνουμε το διάλειμμα του εξαμήνου

πανό99

Πρόεδρος του Κυπριακού Ιατρικού Συλλόγου Δρ. Özlem Gürkut, Dr. Ο Burhan Nalbantoğlu υπενθύμισε σε 3 νοσηλευτές εντατικής θεραπείας που εντοπίστηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο και 21 νοσηλευτές σε επαφή που είχαν καραντίνα λόγω ασθενή και δήλωσε ότι υπήρχε ήδη έλλειψη προσωπικού και ο φόρτος εργασίας αυξήθηκε. Ο Gürkut σημείωσε ότι υπήρχαν θετικά περιστατικά στο νοσοκομείο με άγνωστη προέλευση.

πανό134

Κάνοντας μια δήλωση για ένα πρόγραμμα WEB TV στο οποίο παρακολούθησε, ο Δρ. Ο Özlem Gürkut υπενθύμισε ότι με τις περιπτώσεις στα σχολεία, η αύξηση των περιπτώσεων σχετικά με το ζήτημα του πρώτου εξαμήνου αναμένεται κυρίως τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Ερωτώντας τι θα συμβεί στο μέλλον όταν τα σχολεία πηγαίνουν διακοπές νωρίς, ο Gürkut δήλωσε ότι η εκπαίδευση πρέπει να διακοπεί στο προαναφερθέν σχολείο σε περίπτωση μόλυνσης που σχετίζεται με το σχολείο.

Δηλώνοντας ότι η κατασκευή του νοσοκομείου Πανδημίας ολοκληρώθηκε γρήγορα, αλλά ορισμένα προβλήματα όπως η ηλεκτρική ενέργεια δεν ελήφθησαν υπόψη, ο Gürkut δήλωσε ότι το πρόβλημα δεν θα θεωρηθεί ότι επιλύθηκε εάν το υπάρχον προσωπικό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Έκτακτης Ανάγκης.

Source