Δεν θα γίνω νέο προϊόν

Του Ian Janis Xenophontos

Ο Μορφέας Νεόφυτος … χτύπησε ξανά. Ως αληθινός αρνητής, αυτή τη φορά δεν προκαλεί μόνο την επιδημία, αλλά και την επιστημονική κοινότητα, ειδικότερα, το εμβόλιο. Οι αναφορές του, στην πραγματικότητα, υπερβαίνουν τις θεωρίες συνωμοσίας.

Μητροπολίτης Νεόφυτος Μόρφου
Το Morfou Neophytos δεν θα εμβολιαστεί. Τι θα κάνετε, μπορεί ο Θεός να σας διαφωτίσει; Δεν θα γίνω αποτέλεσμα μιας μετάλλαξης σε μια νέα σειρά πραγμάτων. Ως ντομάτες, τρώμε χειμώνα και καλοκαίρι, είμαστε άρρωστοι και άγευστοι. Έτσι ο κόσμος θα γίνει άνοσος άγευστος.

Και ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια περιορισμού του ιού, προβλέπει το μέλλον.

Μητροπολίτης Νεόφυτος Μόρφου
Η επόμενη ασθένεια δεν θα προστατευτεί από μάσκα. Τι θα συμβεί? Ακόμη και με εμβόλια. Τα εμβόλια θα είναι πολύ επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Επειδή έχουμε μεταλλαγμένα προϊόντα, αργά θα έχουμε μεταλλαγμένους ανθρώπους.

Οι ιερές αυταπάτες δεν είναι κυπριακό προνόμιο.

Στην Ελλάδα, ο Μητροπολίτης Κιτάρας το έκανε ένα βήμα παραπέρα, προτρέποντας τους πολίτες να μην εμβολιαστούν, καθώς ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια κατασκευάζονται από νεκρά έμβρυα.

Μητροπολίτης Σεραφείμ της Κιτάρας
Τα νέα εμβόλια που κυκλοφόρησαν σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί από άρχοντες, παράγονται, παρασκευάζονται με προϊόντα άμβλωσης. Εμείς οι Ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι τέτοιο.

Αναφέρθηκε ακόμη και στον Πάπα, αν και το Βατικανό προέτρεψε τους Καθολικούς να εμβολιαστούν.

Υπήρξε μια δίωξη παρέμβασης για τις δηλώσεις του, ενώ η προκαταρκτική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Source