“Δεν θεωρώ σωστό να απορρίψω τον Ali Pilli”

Ο βουλευτής του Εθνικού Κόμματος Ενότητας (UBP) Zorlu Töre ήταν προσκεκλημένος του προγράμματος Μουσταφά Αλκάν με την ονομασία «Er Meydanı» στην Κύπρο Genç TV.

“ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΗ”

Αλί ΠίλιΟ Töre δήλωσε ότι δεν βρήκε αυτήν την αλλαγή σωστή.

Πρωθυπουργός Έρσαν Σανέρ‘σε Αλί Πίλι Θυμίζει τις δηλώσεις του ως «ένας από τους καλύτερους υπουργούς Υγείας στον κόσμο», είπε ο Τόρε: «Λίγες μέρες μετά το είπε αυτό, ο Υπουργός Υγείας Αλί Πίλι“Δεν είναι σωστό να κληθεί να παραιτηθεί και μετά να απολυθεί.”

“ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ”

Ο Töre είπε, “Δεν ξέρω πώς η δουλειά έφτασε στην απόλυση.”Αλί Πίλι “δεν ξέρει καν.”

Πριν από την απόφαση του Saner να αλλάξει το υπουργικό συμβούλιο, “Θα έχει πρόβλημα η UBP, θα χάσει πόντους η UBP, θα προκύψουν σοβαρές ανησυχίες για την υγεία;” Τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε σκεφτεί θέματα όπως, ο Töre είπε:

“Σε μια πρόσφατα οχυρωμένη κυβέρνηση, απολύετε τον Υπουργό Δημοσίων Έργων και Μεταφορών και τοποθετείτε έναν αναπληρωτή που δεν μπορούσε να κερδίσει την προεδρία του κοινοβουλίου στην έδρα που αδειάστηκε εκεί … Ερωτηματικά αναδύονται στο μυαλό.”

“ΟΧΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ UBP”

Αλί ΠίλιΌταν τα πρώτα νέα στον τύπο σχετικά με την παραίτηση του Αλί ΠίλιΔηλώνοντας ότι κάλεσε και έμαθε την ακρίβεια των ειδήσεων από την πηγή, ο Τόρε είπε, “Δεν ήταν αυτά που συζητήθηκαν στην Ομάδα Συνέλευσης του UBP.”

Ο Τόρε είπε ότι ο Πρωθυπουργός Σανέρ δεν αποδέχθηκε την αιτιολόγηση του Πίλι ως “τον απέρριψα επειδή ήταν κουρασμένος”. Αυτή η κόπωση μπορεί να συμβαίνει κατά καιρούς. Δεν το αποδέχεται. Ο Αλί Μπέι λέει, “Δεν υπάρχει κόπωση”, είπε.

Εθιμο, Αλί ΠίλιΔήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι είναι ήρωας στην πολιτική, σε αντίθεση με τις απόψεις που «φθείρονται λόγω των πρόσφατων γεγονότων».

.Source