“Δεν μιλάμε πλέον για τη διατριβή μας

Πρόεδρος Έρσιν Τατάρ, συναντήθηκαν με μερικούς ηγέτες ΜΚΟ μέσω τηλεδιάσκεψης για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τα τρέχοντα θέματα στην Κύπρο και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Προεδρίας, ο Τατάρ δήλωσε ότι άνοιξε μια νέα σελίδα μετά τις προεδρικές εκλογές και ότι τίθεται υπό αμφισβήτηση μια νέα πολιτική και όραμα, και επεσήμανε την ανάγκη έγκρισης των δύο λαών για μια βιώσιμη συμφωνία.

Ο Πρόεδρος Τατάρ δήλωσε ότι η ΤΔΒΚ είναι κυρίαρχο κράτος και ότι ο κόσμος γνωρίζει ότι η ΤΔΒΚ υπάρχει και ότι την σέβονται ως ξεχωριστό λαό και ότι μια λύση δύο κρατών συζητείται τώρα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής πλευράς.

Ο Τουρκοκύπριος λαός την κυριαρχία του Προέδρου που τόνισε τη σημασία της αναγνώρισης του Τατάρ, της Τουρκικής Κύπρου και όταν εξετάστηκε εξωτερικά από την έλλειψη συντονισμού μεταξύ της Δημοκρατίας της Τουρκίας δήλωσε ότι η συνεπής και ισχυρή τουρκική πλευρά και η Δημοκρατία της Τουρκίας τοις εκατό βελτίωση του προσώπου Η αρμονία που ζει δίπλα-δίπλα στη βάση της κυριαρχικής ισότητας των δύο κρατικών πολιτικών στην παγκόσμια ατζέντα τόνισε ότι ερχόταν. Ο Πρόεδρος δηλώνει ότι η Τουρκία είναι μια ισχυρή χώρα στην Ανατολική Μεσόγειο και οι ηγέτες Τατάρ, εγγυητής της Τουρκίας για την Κύπρο, δήλωσαν ότι οι κόκκινες γραμμές της τουρκικής πλευράς. Ο Πρόεδρος Τατάρ δήλωσε ότι τα μηνύματα δόθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο σχετικά με την αυξανόμενη σημασία της ΤΔΒΚ στην Blue Homeland και είπε: «Έχουμε φέρει τώρα τη φωνή και τη διατριβή μας στην παγκόσμια ατζέντα.

Επισημαίνοντας ότι η ΤΔΒΚ γίνεται ισχυρότερη, ο Πρόεδρος Τατάρ δήλωσε ότι οι προσπάθειες υποστήριξης όλων των ειδών έργων προκειμένου να δημιουργηθεί μια πιο ανεπτυγμένη, ανεπτυγμένη και παραγωγική δομή στην ΤΔΒΚ και να αυξηθεί η ποιότητα ζωής θα επιταχυνθεί μετά την πανδημία και με την επίδραση της αντίληψης που δημιουργήθηκε για την υγειονομική περίθαλψη Δήλωσε ότι η σκηνή αναπτύχθηκε και έγινε κέντρο έλξης.

Covidien-19 Αναφερόμενος στον Πρόεδρο της πανδημίας Τατάρ, για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που επιθυμούν να παραμείνουν πίσω όσο το δυνατόν συντομότερα και ότι η υποστήριξη της Τουρκίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με την ολοκλήρωση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού, κατά τη διάρκεια του οποίου η μάσκα είναι συμβατή με κοινωνική απόσταση και τρόπος υγιεινής, είπε ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης, το δεύτερο κύμα που ζούμε σε μια ακριβή υπηρεσία επισήμανε ότι ο Πρόεδρος Τατάρ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δηλώνοντας ότι στοχεύει στον εμβολιασμό μεγάλου μέρους του πληθυσμού μέχρι το τέλος Απριλίου-Μαΐου είπε ότι θα συνεχίσει να βγαίνει από τη Δημοκρατία της Τουρκίας από τον Μάρτιο.

“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ”

Ο Πρόεδρος επισημαίνει ότι η εξαντλημένη 50ετής σύνοδος συνάντησης Tartars, η ελληνική πλευρά που δεν επικαλύπτει την τουρκική πλευρά της έννοιας της ομοσπονδίας, η ελληνική πλευρά ότι η μείωση της ιδέας του αποτελέσματος στην Κύπρο στην Τουρκία, όταν η ομοσπονδία κατανόηση και η Κύπρος δήλωσε ότι ο τουρκικός λαός περιλαμβάνει να μην διορθώσει την Κυπριακή Δημοκρατία. Ο Πρόεδρος Τατάρ τόνισε ότι το βασικό είναι η δύναμη της αυτοδιοίκησης και ότι ο Τουρκοκύπριος λαός δεν έχει εναλλακτικές λύσεις και ότι το κράτος θα ζήσει για πάντα, είτε υπάρχει λύση είτε όχι.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι του Συνδέσμου Erenköy Mujahideen Ahmet Yıldırım, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αλληλεγγύης της ΤΔΒΚ Talip Sancar, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτισμού Μαύρης Θάλασσας Murat Civelek, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελπίδας Özlem Dinçoğlu, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αλληλεγγύης της Ελιάς Rabia Özcömert και ο Rauf R. Denktaş, ο Σύλλογος για τη Διατήρηση των Σκέψεων τους Ζωντανών.

Πρόεδροι της ένωσης, εθνικές και πνευματικές αξίες του προέδρου ως ισχυρού Τατάρ Προέδρου εξέφρασαν την ευτυχία τους από την απόλυση, την ικανοποίησή τους λόγω των προσπαθειών ενίσχυσης των δεσμών με την Τουρκία, είπε. Συμμετέχοντες, Πρόεδρος Έρσιν ΤατάρΕυαισθησία στη συνάντηση με μη κυβερνητικές οργανώσεις και για τις πληροφορίες που τους έδωσε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο.

.Source