«Δεν μου αρέσει τα μαλλιά μου» μάχη στο κουρείο: δύο άτομα μαχαιρώθηκαν

Ένας πελάτης που δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο χτενίστηκαν τα μαλλιά του σε έναν κουρέα στο Κοκαέλι επιτέθηκε στον εργοδηγό και στον έμπορο στο γειτονικό κατάστημα με ένα μαχαίρι.

Ο κουρέας είπε ότι ο γιος του χτένισε τα μαλλιά του πελάτη αλλά τον άντρα “Δεν μου αρέσει, μην κάνεις αυτή τη δουλειά αν δεν ξέρεις” Είπε ότι είπε, και στη συνέχεια ζήτησε από το κεφάλι να χτενίσει τα μαλλιά του.

Η κάρτα του συνέχισε ως εξής: «Έτσι, τηλεφώνησα στον εργοδηγό και του είπα να χτενίσει τα μαλλιά.

«Δεν ξέρεις ούτε αυτή τη δουλειά. Αμολάω ορκίστηκε. Επιστάτης «Αγοράστε το από κάτω, είστε έμποροι, δεν θα σας ταιριάζει» Τον πήρα. Ο ταξιδιώτης κάλεσε τον Ramazan Mutlu, τον ιδιοκτήτη του απέναντι καταστήματος. “Γιατί ορκίστηκε” Αυτοί ρώτησαν. Όταν βγήκε ο πυροβολισμός, έβγαλε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον εργοδηγό μας και τον έμπορο μας.

Η αστυνομία ψάχνει τον εισβολέα που δραπέτευσε μετά το περιστατικό.

Ο εργοδηγός, που πιάστηκε ελαφρώς από το μαχαίρι, ραμμένος στο νοσοκομείο και στάλθηκε στο σπίτι. Είναι σε καλή κατάσταση. Ο καταστηματάρχης Ramazan Mutlu, από την άλλη πλευρά, θα παραμείνει σε εντατική φροντίδα για 48 ώρες λόγω της πιθανότητας εσωτερικής αιμορραγίας μετά από μια καλή χειρουργική επέμβαση.

.Source