“Δεν μπορείτε να εργαστείτε στη συνέλευση, δεν λαμβάνει οικονομικά μέτρα.

Ayşegül Baybars:

Ο αναπληρωτής της HP Ayşegül Baybars, δηλώνοντας ότι η Συνέλευση έχει καταστεί εκτός λειτουργίας, είπε, “Δεν μπορείτε να εργαστείτε στη Συνέλευση, δεν λαμβάνετε οικονομικά μέτρα ως κυβέρνηση … Γιατί τον Απρίλιο του 2022;” ρώτησε.

Ayşegül Baybars:

Αναπληρωτής Λαϊκού Κόμματος (HP) Aysegul BaybarsΣυμμετείχε στο πρόγραμμα «Καλημέρα Κύπρου» που μεταδόθηκε στις οθόνες Kanal T.

Μιλώντας για την πρόταση της αντιπολίτευσης για την ημερομηνία πρόωρης εκλογής της 29ης Αυγούστου 2021, είπε, «Ο καθορισμός της ημερομηνίας των εκλογών δεν αφορά το πείσμα. “Δεν πιστεύουμε ότι οι εκλογές στα τέλη Αυγούστου ή Οκτωβρίου θα επηρεαστούν από την πανδημία”.

Baybars, ως αντιπολίτευση, ως ο λόγος για τον οποίο ήθελαν την ημερομηνία των εκλογών νωρίτερα? Δήλωσε ότι οι αρχές του κράτους δικαίου απορρέουν από την αδυναμία διεξαγωγής νομοθετικών δραστηριοτήτων και το κοινοβούλιο που δεν λειτουργεί.

Aysegul BaybarsΗ κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει πόρους από την Τουρκία, αλλά δεν δείχνει καμία πηγή μετάδοσης, “Δεν μπορείτε να διευθύνετε το Κοινοβούλιο δεν λαμβάνετε οικονομικά μέτρα τον Απρίλιο του 2022 ως κυβέρνηση … Γιατί;” ρώτησε.

Ο αναπληρωτής της HP Baybars δήλωσε ότι αντί να απαριθμήσει τα οικονομικά μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση, προτείνουν τον Απρίλιο του 2022 λόγω της συνάντησης του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) τον Οκτώβριο.

.Source