“Δεν νομίζω ότι είμαι υποψήφιος για τον Πρόεδρο του TDP”

Μεχμέτ Χαρμάνκι:

Ο Πρόεδρος του NTM Mehmet Harmancı, δηλώνοντας ότι δεν σκέφτεται να είναι υποψήφιος για τον Πρόεδρο του TDP, είπε: «Η προτεραιότητά μου είναι το NTM …». “Είμαι περήφανος που είμαι στρατιώτης του κόμματός μου”, δήλωσε ο Harmancı, ο οποίος συχνά αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι θα καθιερώσει ένα νέο πολιτικό κόμμα.

Μεχμέτ Χαρμάνκι:

Burcu ECE YILMAZ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Πρόεδρος του Τουρκικού Δήμου Λευκωσίας (NTM) Μεχμέτ ΧαρμάνκιΉταν επισκέπτης του σημαντικού προγράμματος # burası που ετοίμασε και παρουσίασε ο Levent Kutay στο BRT.

“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ”

Σημειώνοντας ότι το Κόμμα Κοινωνικής Δημοκρατίας (TDP) θα πραγματοποιήσει συνέδριο τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο Μεχμέτ ΧαρμάνκιΔήλωσε ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος για τον Πρόεδρο του TDP. Λέγοντας «Η προτεραιότητά μου είναι LTB», ο Harmancı σημείωσε ότι εάν έχει ανατεθεί στο πάρτι, είναι έτοιμος να το κάνει.

Ο Χαρμάνκι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι θα καθιερώσει ένα νέο πολιτικό κόμμα, το οποίο συχνά εισήχθη στην ημερήσια διάταξη κατά την περίοδο των προεδρικών εκλογών, λέγοντας: «Είμαι περήφανος που είμαι στρατιώτης του κόμματός μου»

Ο Χαρμάνκι, χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις «Δεν ντρέπομαι ούτε το κόμμα μου, ούτε βαριέμαι, ούτε θα ζητήσω διαφορετικά», υπενθύμισε ότι βρίσκεται στο ίδιο πολιτικό κίνημα από το 1997.

“0,48 ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ”

Δηλώνοντας ότι η συμβολή της κυβέρνησης στους δήμους από το προηγούμενο έτος ήταν 0,48 τοις εκατό, ο Harmancı είπε, “Αυτό θα μας οδηγήσει και άλλους δήμους στο τείχος.”

Λέγοντας ότι γνωρίζει μια κακή περίοδο για 1,5 χρόνια, ο Harmancı δήλωσε επίσης ότι η κυβέρνηση πρέπει να παρέχει διάφορες χρηματοδοτικές διευκολύνσεις στους δήμους.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source