“Δεν” πήγε στη ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, βγήκε στον κ. Ian anis

Αναλύσαμε πώς στην προηγούμενη ανάρτηση τα πράγματα λειτούργησαν στον άξονα της μέσης, στο παιχνίδι της ΑΕΚ που έλαβε χώρα χθες.

Πολλές λέξεις είναι φτωχές. Ο Γιάννης Πετράκης δεν έφυγε χθες. Συντηρητικά, όπως και σε άλλα παιχνίδια ντέρμπι, βγήκε.

Φυσικά, βοήθησε τους παίκτες να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους – ο γρήγορος στόχος του Biseswar.

Με το καλό και το κακό του, ο Γάνης Πετράκης κάνει κάτι άλλο κατά τη διάρκεια των τριών μηνών που ήταν υπεύθυνος για τον Κολοσσό.

Χρησιμοποιεί τη λίστα εφαρμογών και τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Μερικές φορές δουλεύουν, μερικές φορές δεν δουλεύουν.

Έχει χυθεί πολύ μελάνι στο πόσο μακριά έχει προωθήσει τη σούπερ σεζόν στην Άννα Πίττας.

Θυμάσαι ότι πριν από τρεις μήνες πήρε τον Φιλιώτη από τον Ναφταλάν (στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ) και ο Κύπριος παίκτης «έσβησε» την εμπιστοσύνη που έδειξε ο προπονητής;

Ο Fanos Catelaris χρησιμοποίησε τις πιθανότητές του σε λίγους αγώνες που κατάφερε να παίξει (πριν τραυματιστεί) και η συνολική βαθμολογία του δεν ήταν χαμηλή. Καθώς φαίνεται να υπάρχει “πλήθος” στον πυρήνα, όταν η Κυπριακή διεθνής ομάδα επιστρέφει με επιτυχία, θα λογικά θα βασίζεται περισσότερο σε αυτό ως λύση στο κέντρο.

Η Σάσα Μάρκοβιτς, επίσης κατά τη διάρκεια του Γιάννη Ανή Πετράκη, προσέφερε πολύ περισσότερα από το Hambos և Denic στα παιχνίδια που χρησιμοποίησε. Χθες, “συνδέθηκε” με τον Mate αρκετά.

Ο Ian Anis Petrakis εξέπληξε την απόφασή του να «ρίξει» τον Πέτρο Ψυχά στη θέση του αριστερού αμυντικού. Ο νεαρός τα πήγε καλά, στέλνοντάς του ένα μήνυμα ότι τον εμπιστεύτηκε.

Source