“Δεν παραβιάζουμε τις συμφωνίες, δεν παραβιάζουμε τη συλλογιστική” … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Την Τρίτη το απόγευμα, ο Κουλής Νικολάου φιλοξένησε την παράσταση “With Love Christiana” με την Christiana Aristotelous στο Alpha Cyprus.

Τον ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το τέλος της συνεργασίας με τον Ανδρέα Γεωργίου με το ΣΚΑΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ. Η σχέση του Αντρέα Γεωργίου և SKAI έφτασε στα άκρα, ξέσπασε αιματοχυσία.

Πρέπει να περάσουμε από άλλα 150 επεισόδια “8 λέξεων” που θα δώσουν στις ψυχές μας τα καλύτερα επεισόδια. Είναι σίγουρο ότι μπορώ να μιλήσω για ώρες για το τι πρέπει να δώσουμε μέχρι τον Ιούλιο του 2021, το οποίο θα τελειώσει. “Δεδομένου ότι τα επόμενα βήματα πρέπει να γίνουν εκ των προτέρων, υπογράψαμε μια νέα σειρά με τη Mega”, δήλωσε ο παραγωγός και ηθοποιός από την αρχή.

Και τότε διευκρίνισε. “Δεν υπάρχει υπόβαθρο στη μετακίνηση. Αναπόφευκτα βλέπω τι λένε οι ιστότοποι, αλλά δεν απαντώ. Δεν σταματάμε πάνω τους. Βομβαρδίζουν τον Αντρέα σαν να ήταν μόνος σε αυτήν την ιστορία Και τι να πω; Λοιπόν, είμαστε εκεί, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, μερικοί είναι αναστατωμένοι. Μια δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να συμβεί όταν μετακινείτε από το ένα σταθμό στον άλλο. Είναι σε επαγγελματικό-συμβατικό πλαίσιο. Δεν παραβιάζουμε τις συνθήκες, δεν παραβιάζουμε τον λόγο και την τιμή. “

Παρακολουθήστε το βίντεο από την Alpha Cyprus:

https://www.youtube.com/watch?v=r6KujuzmC5w:

Source