“Δεν περιμένουμε μια ομάδα να πάει … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο εκπρόσωπος της APOEL Νεκτάριος Πετεβινός έστειλε ένα μήνυμα νίκης εναντίον του NPP.

Μιλώντας μπροστά από την κάμερα του Cablenet, είπε: “Νομίζω ότι ο στόχος είναι να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα. “Φαίναμε υπέροχοι εναντίον του Ερμή.”

Ανέφερε ότι “σήμερα είναι ένα άλλο τεστ εναντίον μιας μεγάλης ομάδας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα να πάει από 2 έως 5 ή 7. “Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε από το 2 στο 3 και να κερδίσουμε.”

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αλλαγή της εικόνας της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ερμή, είπε ότι «το ποδόσφαιρο παίζεται με τακτική. Εφ ‘όσον ο κ. Πουσαϊτίδης είχε τη δυνατότητα να περάσει όσες μέρες μπορούσε στον Αρχάγγελο, έπρεπε να προσθέσει μικρά πράγματα από την άποψη της τακτικής εκτός από την ψυχολογία. Θέλουμε, θέλουμε συνέχεια σήμερα, θα συνδυαστεί με ένα καλό αποτέλεσμα. “

Όσον αφορά τις μεταγραφές, είπε ότι “ο προπονητής αποφάσισε τις προσθήκες. Θα ενημερώσει για τους στόχους του և θα προχωρήσουμε μπροστά.

“Αν υπάρχει μια επιλογή που θέλει ο προπονητής, είναι αν η ομάδα θα συμφωνήσει μαζί του, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source