Δεν πετάει τυφλά: Η πυκνή ομίχλη στο κεντρικό Ισραήλ κλείνει για λίγο το αεροδρόμιο

Η πυκνή ομίχλη συνέχισε να περιβάλλει το κεντρικό Ισραήλ τη Δευτέρα το πρωί, γείωση αεροπλάνων στο αεροδρόμιο Ben Gurion και ανακατεύθυνση πτήσεων που σχεδίαζαν να προσγειωθούν στο Τελ Αβίβ.

Εκπρόσωπος της Αρχής Αεροδρομίου του Ισραήλ είπε ότι μια πτήση φορτίου αναγκάστηκε να ακολουθήσει εναλλακτική διαδρομή και να προσγειωθεί στη Λάρνακα της Κύπρου, ενώ οι πτήσεις αναχώρησης καθυστέρησαν.

Το αεροδρόμιο άνοιξε ξανά και οι πτήσεις επανέλαβαν μετά από περίπου μία ώρα.

Αποκτήστε το The Times of Israel Daily Edition μέσω email και μην χάσετε ποτέ τις κορυφαίες ιστορίες μας Δωρεάν εγγραφή

Η απόκοσμη μυστικότητα ήταν ιδιαίτερα βαριά στο Τελ Αβίβ.

Η ομίχλη οφείλεται στον αέρα που ρέει εσωτερικά από τη θάλασσα, προκαλώντας υγρασία στην παράκτια πεδιάδα και σε άλλες περιοχές.

Το φαινόμενο του καιρού, του οποίου ο αντίκτυπος έγινε αισθητός για πρώτη φορά στο Ισραήλ την Κυριακή, μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι και αναμένεται να επιστρέψει για τις επόμενες ημέρες, μειώνοντας την ορατότητα σε όλες τις περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των ακτών και του βόρειου Negev.

Ο καιρός είναι διαφορετικός από την κίτρινη απόχρωση που προκαλείται από τη σκόνη στον αέρα, η οποία μερικές φορές παρασύρεται, συμπεριλαμβανομένων κατά τη διάρκεια δύο αμμοθύελλας που κάλυψαν τη χώρα το 2015, οι οποίες ήταν οι χειρότερες από την εγκατάσταση του σύγχρονου Ισραήλ το 1948.

Είσαι σοβαρός. Το εκτιμούμε αυτό!

Γι ‘αυτό ερχόμαστε καθημερινά στη δουλειά – για να παρέχουμε στους απαιτητικούς αναγνώστες όπως εσάς κάλυψη που πρέπει να διαβάσετε για το Ισραήλ και τον εβραϊκό κόσμο.

Τώρα έχουμε ένα αίτημα. Σε αντίθεση με άλλα καταστήματα ειδήσεων, δεν έχουμε δημιουργήσει paywall. Όμως, καθώς η δημοσιογραφία που κάνουμε είναι δαπανηρή, προσκαλούμε αναγνώστες για τους οποίους οι The Times of Israel έχουν καταστεί σημαντικοί για να βοηθήσουν στη στήριξη του έργου μας με τη συμμετοχή τους Η κοινότητα των χρόνων του Ισραήλ.

Με μόλις 6 $ το μήνα μπορείτε να βοηθήσετε στη στήριξη της ποιοτικής δημοσιογραφίας μας απολαμβάνοντας τους The Times of Israel ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, καθώς και την πρόσβαση αποκλειστικού περιεχομένου που διατίθεται μόνο σε μέλη της κοινότητας Times of Israel.

Γίνετε μέλος της κοινότητάς σας Γίνετε μέλος της κοινότητάς σας Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε για να μην το δείτε

Source