“Δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή από τις φωνές ορισμένων μεμονωμένων θαυμαστών”

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ανόρθωσης Μάμας Πατέρας μίλησε για την πρόοδο της ομάδας στη θέση του, αλλά και για τον Τιμόρ Κέτσαγια, για τον οποίο θέλει να παραμείνει προπονητής της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά.

“Αγαπητοί φίλοι της Ανόρθωσης, της Αμμοχώστου και άλλων,

Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά, πίστη στην επιστροφή και επιμονή.

Από την ημέρα που έφυγα από τη διοίκηση, παρακολούθησα, είδα διαφορετικά πράγματα, όπως όλη η Ανόρθωση. Αυτό που είδα πρόσφατα, τουλάχιστον προσωπικά ένιωσα περίπου δεκαπέντε χρόνια πριν. Υπάρχουν αρκετοί επιπλέον λόγοι για αυτό που βλέπουμε σήμερα.

Ο καθένας έχει μια θέση – μια γνώμη για το τι πρέπει να κάνει. Θα πρότεινα να γίνει αυτό που κάναμε τότε να πετύχει. Δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή από τις φωνές ορισμένων μεμονωμένων οπαδών.

Το Thing Isht είναι μια άμεση επέκταση της σύμβασης του προπονητή για την αποστολή μηνυμάτων προς όλες τις κατευθύνσεις, և όσοι δεν κατάλαβαν ότι η Ανόρθωση διευθύνεται από το σχετικό συμβούλιο, όχι κάποιος άλλος – καλούνται παίκτες ή θαυμαστές. և κλπ.

Αυτό κάναμε τότε ությունները η επιτυχία που όλοι γνωρίζουμε ακολούθησε. Ο Timur Ketspayan απέδειξε ότι είναι επιτυχημένος, μας εξυπηρέτησε όλους και μας έκανε περήφανους. Γι ‘αυτό οι άνθρωποι της Ανόρθωσης τον αγαπούν.

Αντιθέτως, όλοι παρακολουθούμε το αποτέλεσμα της ομάδας μας το 2009. Μετά την αναχώρησή του, με μια άλλη αλλαγή προπονητών (η οποία είχε επίσης μεγάλο οικονομικό κόστος).

Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, με την πολυετή εμπειρία μου, έγραψα σε έναν από τους Προέδρους μας για το τι χρειάζεται η Ανόρθωση.

1. Βιώσιμη διαχείριση για τουλάχιστον πέντε χρόνια

2. Ένας άξιος προπονητής διάσημης αξίας, όπως ο Timur Ketspayan (βαθμολογείται από ειδικούς ως ο 4ος καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη)

3. Τουλάχιστον τρεις Κύπριοι παίκτες στην ομάδα. “

Source