“Δεν τους αρέσει ο ανταγωνισμός, αλλά παίρνουν οι ίδιες τις διαφημίσεις”

Ο ΑΠΟΕΛ և Η Πάφος “εμφανίστηκε” ως ο κύριος λόγος για να μην αλλάξει η ανακοίνωση του πρωταθλήματος – Lucas Fanieros.

Ο πρόεδρος του Ερμή ισχυρίστηκε ότι η βαθμολογία θα ήταν καταστροφή για τις τέσσερις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, επέπληξε τους ενήλικες ότι ενδιαφέρονται μόνο για τα οικονομικά τους συμφέροντα, δήλωσε ότι «δεν θα μείνουμε μόνοι». ,

Λεπτομέρειες για το τι είπε ο Fanieros στο Super Sport FM

Ή νίκη επί της Ντόξα. “Νομίζω ότι καταφέραμε να πάρουμε τους πόντους που δεν πήραμε τόσο πολύ. Είδα μια παθιασμένη ομάδα στο γήπεδο, μια ομάδα ήθελε να σκοράρει. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίγωνο. “

Τρέχον επίπεδο ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα. “Αφήστε μερικούς ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι δεκατέσσερις ομάδες αυτής της κατηγορίας να το δουν, επειδή θέλουν να παίξουν μόνοι τους, απλώς και μόνο επειδή δεν τους αρέσει ο ανταγωνισμός. Αυτό που θέλουν είναι να παίξουν μόνοι τους, να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με τους ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ οι μικρές ομάδες παραμερίζονται σε μικρές κατηγορίες. Όποια ομάδα και αν πάει στη δεύτερη κατηγορία, θα είναι καταστροφή, μερικοί δεν ενδιαφέρονται, αλλά μόνο στην τσάντα τους. Έχετε πέντε ή έξι ομάδες և λήψη διαφημίσεων »

.. η απόφαση ταξινόμησης τεσσάρων ομάδων. “Μιλάμε για το APOEL γιατί ήταν μια ομάδα που ήταν μαζί μας στις δέκα κορυφαίες αποφάσεις από την αρχή. Μας διαβεβαίωσε ότι θα μας υποστήριζε, αλλά λίγες μέρες αργότερα πήρε μια άλλη απόφαση – είναι δικό τους δικαίωμα. Δεν θα είμαστε αδρανείς καθώς έρχεται το καλοκαίρι, άλλες γενικές συναντήσεις όπου θα ζητήσουμε κάποια πράγματα και θα τα λάβουμε. Η ΑΕΚ και η ΑΕΛ κατάλαβαν ποιο ήταν το πρόβλημα, καθώς έπρεπε να διορθώσουν κάποια πράγματα λόγω της επιδημίας. Η ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της, γιατί είναι ωραίο να πούμε ότι η APOEL πήρε την απόφασή της, αλλά δεν ήταν η απόφαση στην αρχή, επειδή μετρήσαμε τις ψήφους, είπαμε ότι θα περάσει λόγω του APOEL, ήταν η Πάφος. Φυσικά, η Πάφος επέλεξε αυτήν την απόφαση επειδή είχε καταγγελίες από πέρυσι, αλλά ας δούμε πώς τα πράγματα γίνονται στη δεύτερη ομάδα, understand οι άνθρωποι καταλαβαίνουν. Είμαστε θυμωμένοι: απογοητευμένοι επειδή κατέστρεψαν τις ομάδες που θα τελειώσουν և ακόμη και την επιδημία. Το πιο λογικό ήταν να πέσουν δύο ομάδες, όπως είπαμε στην αρχή, և δύο να ανέβουν σε αυτήν την κατηγορία, στη συνέχεια να δημιουργήσουν ξανά τα γκρουπ, կ περισσότεροι Κύπριοι να παίξουν πιο ενεργά όπως τώρα. “Μερικοί επειδή θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουν, βλέπουμε ανατρεπτικά αποτελέσματα.”

Νέος προπονητής Ερμής. “Ο Νικόλαος Μαρτίδης έχει αλλάξει πολύ. Υπάρχουν πολλά άτομα στην ομάδα, δεν συμφωνώ με ένα άτομο να παίρνει αποφάσεις στην ομάδα, αναφέρομαι στον προπονητή. Κάθε προπονητής προπονητή πρέπει να πει կարծ έχει το 95% της διαχείρισης να κάνει, και το υπόλοιπο 5% να επικουρείται από τον βοηθό, τη διεύθυνση management άλλους υπαλλήλους. “Οκτώ μάτια είναι καλύτερα από τα δύο.”

Source