“Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να πάμε στις πρόωρες εκλογές”

Armağan Candan:

Ο αναπληρωτής CTP Armağan Candan επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στη χώρα και τόνισε ότι η βούληση του λαού πρέπει να ανανεωθεί.

Armağan Candan:

Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Armağan CandanΈκανε δηλώσεις σχετικά με την ημερήσια διάταξη ως επισκέπτης ενός προγράμματος που μεταδόθηκε στην Ada TV.

Ο Καντάν δήλωσε ότι στις προεδρικές εκλογές, η δημοκρατία στη χώρα υπέστη σοβαρές ζημιές και ότι η δημοκρατία δολοφονήθηκε πρόσφατα στο Κόμμα Εθνικής Ενότητας (UBP).

Ο Καντάν είπε, “Αν παίζετε με τη χημεία ενός τόπου, αυτό θα είναι το μέρος όπου θα έρθει στο τέλος της ημέρας”, δήλωσε ο Καντάν, και είπε ότι υπάρχουν άτομα με συναισθήματα και παραβιάσεις της δημοκρατίας, και δεν πρέπει να αναμένεται να αφομοιωθεί σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Ο αναπληρωτής CTP Candan το περιέγραψε ως «έκρηξη» σε περίπτωση μυστικής ψηφοφορίας του UBP κατά την εκλογή του Προέδρου της Συνέλευσης και είπε: «Ενώ η κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης, ίσως δεν θα είχε λάβει ψήφο εμπιστοσύνης εάν η ψήφος ήταν μυστική. “Αντανακλούσαν τις πραγματικές τους σκέψεις με μυστική ψηφοφορία.”

Ο Καντάν επισήμανε ότι η χώρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στις πρόωρες εκλογές και είπε ότι είναι σημαντικό να ανανεωθεί η βούληση του λαού με κάθε έννοια.

Armağan Candan«Είναι απαραίτητο να δούμε την εικόνα που θα εμφανιστεί με τις εκλογές. Θα ξεκινήσει η αναζήτηση κυβέρνησης μετά από αυτόν… »είπε.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source