Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για τον ναυτικό που χάθηκε στη θάλασσα, KNEWS

Οι κυπριακές αρχές δήλωσαν ότι η αποστολή έρευνας και διάσωσης ενός ναυτικού που χάθηκε στη θάλασσα ήταν ακόμη σε εξέλιξη, δύο ημέρες μετά την τελευταία φορά που ο ναυτικός είχε δει σε ένα κρουαζιερόπλοιο με προορισμό τη Χάιφα.

Ένα μέλος του πληρώματος σε ένα κρουαζιερόπλοιο με προορισμό τη Χάιφα εμφανίστηκε τελευταία την Τρίτη το βράδυ, σύμφωνα με τον καπετάνιο του σκάφους, ο οποίος είπε ότι ο ναυτικός είδε την τελευταία φορά όταν το πλοίο ήταν περίπου 20 ναυτικά μίλια νότια του Cape Gata στη νότια ακτή της Κύπρου.

Το Κοινό Κέντρο Συντονισμού Διάσωσης στη Λάρνακα δήλωσε ότι ειδοποιήθηκε από το Κέντρο Υπηρεσίας Κυκλοφορίας Σκαφών της Λεμεσού την Τετάρτη αργά το πρωί, στις 11:35 π.μ. η Κυπριακή Δημοκρατία

Σύμφωνα με τους Knews, το κρουαζιερόπλοιο έπλευε στη Χάιφα του Ισραήλ, τη στιγμή που ο ναυτικός έλειπε, υποτίθεται ότι πέφτει στη θάλασσα.

Ο αποστολέας του JRCC έπειτα έσπασε αμέσως αεροπορικές μονάδες από την Εθνική Φρουρά και την Αστυνομία, με ελικόπτερα να σπεύδουν στην περιοχή για να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Εξειδικευμένοι γιατροί έκτακτης ανάγκης βρίσκονταν στα δύο ελικόπτερα, ένα από την 460 Μοίρα της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα από την Κυπριακή Αστυνομική Αεροπορική Μονάδα, με αξιωματούχους να λένε στο Knews την Πέμπτη αργά το πρωί ότι δεν υπήρχε ενημέρωση για την έρευνα που ήταν ακόμη σε εξέλιξη.

.Source