“Δεν υπάρχει καν έργο που πρέπει να αναθεωρηθεί”

Ο Seran Aysal, Πρόεδρος της Ένωσης Τουρκοκυπρίων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Επιμελητηρίων, δήλωσε ότι η τουρκοκυπριακή κοινότητα, θεσμοί και εμπειρογνώμονες αγνοήθηκαν από την κυβέρνηση.
Κάνοντας δήλωση σχετικά με τις συζητήσεις σχετικά με το “Πανδημικό Νοσοκομείο”, η Aysal δήλωσε ότι η κυβέρνηση αγνόησε όλους τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες.
Ο Seran Aysal, Πρόεδρος της Ένωσης Τουρκοκυπρίων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Επιμελητηρίων, δήλωσε: “Καλούμε την κυβέρνηση να δεχτεί ότι δεν υπάρχει καν έργο που πρέπει να υποβληθεί σε επιθεώρηση” και ζήτησε από τα γεγονότα να εξηγηθούν στο κοινό με τους λόγους.

Απάντησε σε δηλώσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν με συνέπεια την Ένωση:

Τι έκανες σωστά;

Σημειώθηκε ότι η Ένωση Επιμελητηρίων Τούρκων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων, κυβερνητικοί αξιωματούχοι έκαναν δηλώσεις που στοχεύουν ξανά στην ένωση κατά τη σύνοδο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας και υπενθυμίστηκε ότι η «σωστή δουλειά» της κυβέρνησης προέκυψε από την επιδημία εγχώριων λοιμώξεων στη χώρα.

Στη δήλωση, υπογραμμίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημικής νοσοκομειακής διαδικασίας, η κυβέρνηση υπερασπίζεται συνεχώς σαν να υπήρχε μόνο ένα σωστό πράγμα και η προσπάθεια να καλυφθούν οι αδυναμίες της διαχείρισης δημιουργώντας την αντίληψη ότι «η KTMMOB είχε ευθύνη αλλά δεν το έκανε» σε κάθε πρόταση.

Στη γραπτή δήλωση που έκανε για λογαριασμό της KTMMOB ο Πρόεδρος Seran Aysal, σημείωσε ότι οι κυβερνητικές αρχές προτίμησαν τον λαϊκισμό, παρόλο που έπρεπε να μεταδώσουν με ακρίβεια τη διαδικασία.

Η Aysal δήλωσε ότι όλοι έχουν δει γιατί αυτοί που έχουν κρατήσει τα αυτιά τους σε όλες τις προειδοποιήσεις του KTMMOB και των συνδεδεμένων θαλάμων δεν μπορούν ακόμη να διαχειριστούν.

Δηλώνοντας ότι περπατούν με ειδήσεις από τοπικές διαδικασίες, όπου θα εξηγήσουν τα γεγονότα στο κοινό με τις αιτιολογήσεις τους μέχρι σήμερα, η Aysal πιστεύει ότι η τεχνική εξουσία και η ευθύνη μπορούν να αναληφθούν όταν έχουν γραφείο, προσθέτοντας νέες στις λαϊκιστικές δηλώσεις τους που δεν είναι αληθείς, λανθασμένες και ανεπαρκείς πληροφορίες που πιστεύουν ότι είναι σωστές και έχουν ξεπεράσει τα όρια που πρέπει να γίνουν ανεκτά. αυτός είπε:

“Αγνοούν το κράτος και την κοινωνία”
«Ο λόγος για το πρόβλημα που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις κατά τη διαδικασία της Πανδημικής Νοσοκομίας είναι ότι είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση, την προστασία, την ανάπτυξη και την προστασία. αγνοώντας τα τεχνικά τμήματα του κράτους, αγνοώντας το τεχνικό προσωπικό του κράτους, αγνοώντας τους νόμους του κράτους, αγνοώντας τους θεσμούς του κράτους, αγνοώντας το δήμο, αγνοώντας το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της κοινωνίας, τους επιχειρηματίες και τους εργάτες.

Εν ολίγοις, το θέμα είναι ότι το κράτος και η τουρκοκυπριακή κοινότητα αγνοούνται από την κυβέρνηση. Μέλη της κυβέρνησης που δεν έχουν το θάρρος να κάνουν αυτή την αποφασιστικότητα πρέπει να γνωρίζουν ότι πιστεύουν μόνο ότι κυβερνούν αυτήν τη χώρα. “

Η κυβέρνηση αγνόησε ακόμη και τις κυβερνητικές υπηρεσίες που διέθετε

Ο Aysal σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν διαχειρίστηκε σωστά τη διαδικασία του Πανδημικού Νοσοκομείου και αγνόησε το κράτος, όλες τις αξίες του κράτους δικαίου και της κοινωνίας.

Υπενθυμίζοντας ότι το σχετικό κτίριο δεν ελέγχεται από το κυβερνητικό γραφείο που αγνοήθηκε από την κυβέρνηση κατά τη διαδικασία, ο Aysal είπε, «Ως αποτέλεσμα, δεν είναι γνωστό εάν το κτίριο δεν μπορούσε να παραληφθεί σύμφωνα με τη διαδικασία και το κτίριο κατασκευάστηκε σύμφωνα με ποια πρότυπα και κανονισμούς. Καλούμε την κυβέρνηση να αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχει ούτε επιστημονικός υπεύθυνος ούτε καν έργο που πρέπει να υποβληθεί σε επαγγελματικό έλεγχο. Για αυτόν τον λόγο, δεν επιτρέπεται να μειώσουμε ένα θέμα που αγνοείτε σχεδόν όλες τις αξίες της κοινωνίας, είτε το έργο περνάει βίζα είτε όχι »

.Source