“Δεν υπάρχει καν έργο που πρέπει να υποβληθεί σε επιθεώρηση”

Ο Seran Aysal, Πρόεδρος της Ένωσης Τουρκοκυπρίων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Επιμελητηρίων, δήλωσε ότι η τουρκοκυπριακή κοινότητα, θεσμοί και εμπειρογνώμονες αγνοήθηκαν από την κυβέρνηση.

Ο Seran Aysal, ο οποίος έκανε δήλωση σχετικά με τις συζητήσεις σχετικά με το “Πανδημικό Νοσοκομείο”, δήλωσε ότι η κυβέρνηση αγνόησε όλους τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες.

Ο Seran Aysal, Πρόεδρος της Ένωσης Τουρκοκυπρίων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Επιμελητηρίων, δήλωσε: “Καλούμε την κυβέρνηση να δεχτεί ότι δεν υπάρχει καν έργο που πρέπει να υποβληθεί σε επιθεώρηση” και ζήτησε από τα γεγονότα να εξηγηθούν στο κοινό με τους λόγους.

Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έκανε μια δήλωση με στόχο την ενότητα, η Aysal απάντησε ως εξής:

“ΤΙ ΔΕΞΕΙΣ;”

Σημειώθηκε ότι η Ένωση Επιμελητηρίων Τούρκων Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων, κυβερνητικοί αξιωματούχοι έκαναν δηλώσεις που στοχεύουν ξανά στην ένωση κατά τη σύνοδο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας και υπενθυμίστηκε ότι η «σωστή δουλειά» της κυβέρνησης προέκυψε από την επιδημία εγχώριων λοιμώξεων στη χώρα.

Στη δήλωση, υπογραμμίστηκε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημικής νοσοκομειακής διαδικασίας, η κυβέρνηση υπερασπίζεται συνεχώς σαν να υπήρχε μόνο ένα σωστό πράγμα και η προσπάθεια να καλυφθούν οι αδυναμίες της διαχείρισης δημιουργώντας την αντίληψη ότι «η KTMMOB είχε ευθύνη αλλά δεν το έκανε» σε κάθε πρόταση.

Στη γραπτή δήλωση που έκανε για λογαριασμό της KTMMOB ο Πρόεδρος Seran Aysal, σημείωσε ότι οι κυβερνητικές αρχές προτίμησαν τον λαϊκισμό, παρόλο που έπρεπε να μεταδώσουν με ακρίβεια τη διαδικασία.

Η Aysal δήλωσε ότι όλοι έχουν δει γιατί αυτοί που έχουν κρατήσει τα αυτιά τους σε όλες τις προειδοποιήσεις του KTMMOB και των συνδεδεμένων θαλάμων δεν μπορούν ακόμη να διαχειριστούν.

Δηλώνοντας ότι περπατούν με ειδήσεις από τοπικές διαδικασίες, όπου θα εξηγήσουν τα γεγονότα στο κοινό με τις αιτιολογήσεις τους μέχρι σήμερα, η Aysal πιστεύει ότι η τεχνική εξουσία και η ευθύνη μπορούν να αναληφθούν όταν έχουν γραφείο, προσθέτοντας νέες στις λαϊκιστικές δηλώσεις τους που δεν είναι αληθείς, λανθασμένες και ανεπαρκείς πληροφορίες που πιστεύουν ότι είναι σωστές και έχουν ξεπεράσει τα όρια που πρέπει να γίνουν ανεκτά. αυτός είπε:

“Ο λόγος για το πρόβλημα που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημικής νοσοκομειακής διαδικασίας είναι ότι είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση, την προστασία, την ανάπτυξη και την αγκαλιά. Αγνοούν τα τεχνικά τμήματα του κράτους, αγνοούν το τεχνικό προσωπικό του κράτους, αγνοούν τους νόμους του κράτους, αγνοούν τους θεσμούς του κράτους, αγνοούν τον δήμο. Εν ολίγοις, το ζήτημα είναι ότι το κράτος και η τουρκοκυπριακή κοινότητα αγνοούνται από την κυβέρνηση. Μέλη της κυβέρνησης που δεν έχουν το θάρρος να κάνουν αυτή την αποφασιστικότητα πρέπει να γνωρίζουν ότι πιστεύουν μόνο ότι κυβερνούν αυτήν τη χώρα. “

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ

Ο Aysal σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν διαχειρίστηκε σωστά τη διαδικασία του Πανδημικού Νοσοκομείου και αγνόησε το κράτος, όλες τις αξίες του κράτους δικαίου και της κοινωνίας.

Υπενθυμίζοντας ότι το σχετικό κτίριο δεν ελέγχεται από το κυβερνητικό γραφείο που αγνοήθηκε από την κυβέρνηση κατά τη διαδικασία, ο Aysal είπε, «Ως αποτέλεσμα, δεν είναι γνωστό εάν το κτίριο δεν μπορούσε να παραληφθεί σύμφωνα με τη διαδικασία και το κτίριο κατασκευάστηκε σύμφωνα με ποια πρότυπα και κανονισμούς. Καλούμε την κυβέρνηση να αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχει ούτε επιστημονικός υπεύθυνος ούτε καν έργο που πρέπει να υποβληθεί σε επαγγελματικό έλεγχο. Για αυτόν τον λόγο, δεν επιτρέπεται να μειώσουμε ένα θέμα που αγνοείτε σχεδόν όλες τις αξίες της κοινωνίας, είτε το έργο περνάει βίζα είτε όχι »

.Source