Δεν υπάρχει μοναξιά

Windows / Ορίζοντας:

Δεν υπάρχει μοναξιά

Συναυλίες αλληλεγγύης για αυτούς ασχολείται με τον πολιτισμό

Στον τομέα του πολιτισμού, ειδικά στο πλαίσιο της υποστήριξης εκείνων που είναι απασχολημένοι αυτά τα Χριστούγεννα, το Πολιτιστικό Κίνημα διοργανώνει δύο συναυλίες αλληλεγγύης με το σύνθημα «Κανείς δεν είναι μόνος σύνθημα». Όλα τα έσοδα από τις συναυλίες θα δωρηθούν για την υποστήριξη πολιτιστικών εργαζομένων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω του αντίκτυπου των μέτρων που έχουν ληφθεί για την καταπολέμηση της επιδημίας Covid19.

Συναυλία με τίτλο: “Three Manos”: Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021, 9:00 μ.μ.

Αφιέρωμα στους τρεις δημιουργούς: Manos Loizos, Manos Eleftherios և Manos Xidou. Το πρόγραμμα αποτελείται από τραγούδια όπως: «Σεμ φεγγάρι», «Πουλιά του Κάτω Κόσμου», «Δεν θα αγαπώ κανέναν άλλο», «Ω το χελιδόνι μου», «ama amayka», «Τα λόγια της Μαλατένια», «Λένε για μένα» κ.λπ. ένα

Ερμηνευτές: Κιούλης Θεοδώρου, Μαρία Θεοδότου, Νικόλας Φιλίτας, Δημήτρης Μεσημέρης, Φρέντερικ Τομπάζου և Σάββας.
Οι ερμηνευτές θα συνοδεύονται από μια πενταμελή ορχήστρα.

Συναυλία με τίτλο “Τραγούδια Harjan”: Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, 9:00 μ.μ.

Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο, τα οποία μιλούν τραγούδια μεγάλων συνθετών, στιχουργών και ποιητών, ανεξάρτητα από φυλή, εθνικότητα ή θρησκεία.

Δύο νέοι Κύπριοι τραγουδιστές Frederick Tombazun և Paris Parashun և πέντε μουσικοί με επικεφαλής τον George Orj Kalogiros, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της συναυλίας, είναι οι Μίκη Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Χρήστος Λεόντης, Σταύρος Κούστρος, Σταύρος Κου. στίχοι στην ποίηση των λέξεων των Άννι Ρίζου, Νίκου Γκάτσου, Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου κ.λπ.

“Three Manos”

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, 21:00

“Τραγούδια Harjan”

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021, 9:00 μ.μ.

Μέσω της σελίδας

www.SoldOutTicketbox.com,

Με επένδυση 5 և 10 ευρώ

Για πληροφορίες: 99065962

Ακολουθήστε μας στις Ειδήσεις Google!


Source