“Δεν υπάρχει τίποτα σαφές στο μυαλό μου για το μέλλον μου”

πανό61

Δίνοντας μια αποκλειστική συνέντευξη σε ένα πρόγραμμα που μεταδόθηκε στην τηλεόραση La Sexta της Ισπανίας, ο Μέσι απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις συζητήσεις και το μέλλον μετά το αίτημα αποχώρησης από τον σύλλογο.

«Είχα ένα πολύ κακό άρθρο μετά από όλα αυτά που συνέβη», για την περίοδο που ήθελε να φύγει τηλεφωνικά στο κλαμπ τον Αύγουστο μέσω του δικηγόρου της. Ο Μέσι είπε, προσθέτοντας ότι αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψουμε στο παρελθόν, θα έστελνε ξανά αυτό το φαξ.

Ο Μέσι κατηγόρησε για άλλη μια φορά την πρώην πρόεδρο του συλλόγου Josep Maria Bartomeu για το τι συνέβη στο αίτημά του να φύγει από τη Βαρκελώνη, λέγοντας: «Ήθελα να φύγω από την ομάδα και να το κάνω καλά. τα πράγματα άρχισαν να διαρρέουν στον τύπο για να το κάνουν. Αλλά αυτό που συνέβη συνέβη και τελείωσε. ” Μίλησε με τη φόρμα.

Υπογραμμίζοντας πολλές φορές ότι μια περίοδος στη Βαρκελώνη έκλεισε και ότι ήταν πίσω από το αίτημα αποχώρησης, ο Μέσι είπε: “Η νέα ομάδα ήταν δύσκολη για μένα στην αρχή. Δεν ήμουν εκεί που ήθελα, δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ στα νέα ονόματα της ομάδας. Υπήρχαν πολύ λίγοι άνθρωποι γύρω μου. Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι από έξω. αυτοί στο σπίτι έχουν φύγει. Είμαστε από διαφορετικούς πολιτισμούς, είμαστε διαφορετικοί και αυτό κάνει την ενότητα ακόμη πιο δύσκολη μέσα στην ομάδα. Αλλά σταδιακά προσπαθούμε να το επιτύχουμε. ” βρήκε την αξιολόγηση.

Ο παίκτης ποδοσφαίρου της Αργεντινής, ο οποίος είδε τη δυνατότητα να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Ατλέτικο Μαδρίτης στο μέλλον ως «αδύνατο», απέρριψε τα εισιτήρια του Παρισιού (Παρίσι Saint Germain) και του Λονδίνου (Μάντσεστερ Σίτι) που ζήτησε να επιλέξει ο Ισπανός δημοσιογράφος, λέγοντας «Κρατήστε το».

Ο Μέσι είπε, “Δεν ξέρω αν θα πάω από τη Βαρκελώνη. Αλλά θέλω να φύγω με τον καλύτερο τρόπο. Και θα είναι ένα προσωρινό πράγμα. Μου αρέσει να επιστρέψω στη Βαρκελώνη, στην πόλη μια μέρα, να εργαστώ σε αυτό το κλαμπ. Αν πάω, τίποτα δεν θα συμβεί. Βαρκελώνη, φυσικά εγώ. “Ελπίζω ότι ο επόμενος πρόεδρος θα ανεβάσει το σύλλογο για να κερδίσει ξανά σημαντικά τρόπαια.” Μίλησε με τη φόρμα.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, του οποίου το συμβόλαιο θα λήξει στο τέλος της σεζόν στη Βαρκελώνη, δήλωσε ότι ήθελε να παραμείνει στο ποδόσφαιρο μετά τον τερματισμό της επαγγελματικής του καριέρας, αλλά προτίμησε να είναι διευθυντής αθλητισμού επειδή δεν είδε ποτέ τον εαυτό του ως προπονητή.

Ο Μέσι είπε επίσης, “Πάντα έλεγα ότι ήθελα να ζήσω στις ΗΠΑ και να δοκιμάσω την εμπειρία απόλαυσης αυτού του πρωταθλήματος και της ζωής. Αλλά μόλις συμβεί αυτό, δεν ξέρω.” μίλησε.

“Έχω ζήσει στη Βαρκελώνη περισσότερο από την Αργεντινή. Έχω μια παιδική ιστορία αγάπης με το κλαμπ και την πόλη.” “Ανεξάρτητα από το πώς τελειώνει η επαγγελματική μου ζωή, αυτή η εκδήλωση δεν πρέπει να αμαυρώσει ολόκληρη την καριέρα μου εδώ. Δεν είναι εύκολο να μείνω σε ένα κλαμπ για 16 χρόνια και όλα πάνε καλά. Μπορεί να υπάρχουν κακές και πολύ κακές περιόδους στη ζωή, αλλά όλα ξεπεράστηκαν. Θα δούμε πώς θα είναι ο τελικός μου.” βρέθηκε στην περιγραφή.

Από την άλλη πλευρά, ο Μέσι παραδέχεται ότι η Βαρκελώνη, η οποία θα συμμετάσχει στις εκλογές του υπουργείου συλλόγων στις 21 Ιανουαρίου, βρίσκεται σε θεσμική κρίση, όπως ισχυρίζεται ο ισπανικός Τύπος, «Ο σύλλογος περνά μια πραγματικά κακή περίοδο, θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμαστε (όπου κέρδισαν τα τρόπαια). είπε.

Source