“Δεν υπάρχουν σχέδια για την απελευθέρωση του Risvanis”

Ο προπονητής της ομάδας, Damir Kanadi, έχει κάνει την προσφορά του για τους παίκτες που πρέπει να φύγουν από το “Atromitos”, αναφέρει το sport-fm.gr.

Μεταξύ των ονομάτων είναι ο Σπύρος Ρισβάνης, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ανόρθωση.

Σχετική ενότητα.

“Όσοι ειδοποιήθηκαν ήταν ο Γιώργος Βορ Γιακουμάκης, ο Αζέρ Μπουσουλάτσι, ενώ η περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη είναι διαφορετική. Όλα είναι ξεκάθαρα για τα δύο πρώτα, և ειδικά για τους Βόσνιους, τα «επεισόδια» του καλοκαιριού άφησαν προφανώς «πληγές», և Ο Καναδάς αποφάσισε να πάει την επόμενη μέρα χωρίς τον 29χρονο παίκτη.

Όσο για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, στις αυστριακές ομάδες είναι η τρίτη λύση πίσω από τον Gouta և Galvao, εάν υπάρχει προσφορά, θα φύγει. Υπάρχει ενδιαφέρον από την “Ανόρθωση” του Timur Ketspaya, αλλά η προσφορά δεν ήρθε στο γραφείο του ΠΑΕ, οι Κύπριοι μάλλον περιμένουν την απελευθέρωση του παίκτη, κάτι που δεν φαίνεται να είναι στα σχέδια της διοίκησης, προτιμώντας να τον κρατήσει μέχρι το τέλος. του συμβολαίου του. “

Η προσφορά του για τους παίκτες που πρέπει να φύγουν από το “Atromitos” δόθηκε από τον προπονητή της ομάδας Damir Kanadi, αναφέρει το sport-fm.gr.

Μεταξύ των ονομάτων είναι ο Σπύρος Ρισβάνης, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ανόρθωση.

Σχετική ενότητα.

“Ο οποίος σκοτώθηκε ήταν ο Γιώργος Βορ Γιακουμάκης, ο Αζέρ Μπουσουλάτσι, ενώ η περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη είναι διαφορετική. Όλα είναι ξεκάθαρα για τα δύο πρώτα, և ειδικά για τους Βόσνιους, τα «επεισόδια» του καλοκαιριού άφησαν προφανώς «πληγές», և Ο Καναδάς αποφάσισε να πάει την επόμενη μέρα χωρίς τον 29χρονο παίκτη.

Όσο για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, στην αυστριακή εθνική ομάδα είναι η τρίτη λύση πίσω από τον Γκούτα և Γκαλβάο և, εάν υπάρχει προσφορά, θα φύγει. Υπάρχει ενδιαφέρον από την “Ανόρθωση” του Timur Ketspaya, αλλά η προσφορά δεν ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι Κύπριοι περιμένουν πιθανώς την απελευθέρωση του παίκτη, η οποία δεν φαίνεται να είναι στα σχέδια της διοίκησης, προτιμώντας να τον κρατήσει μέχρι το τέλος. του συμβολαίου του. “

Η προσφορά του για τους παίκτες που πρέπει να φύγουν από τον Atromitos δόθηκε από τον προπονητή της ομάδας Damir Kanadi, αναφέρει το sport-fm.gr.

Μεταξύ των ονομάτων είναι ο Σπύρος Ρισβάνης, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ανόρθωση.

Σχετική ενότητα.

“Ο οποίος σκοτώθηκε ήταν ο Γιώργος Βορ Γιακουμάκης, ο Αζέρ Μπουσουλάτσι, ενώ η περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη είναι διαφορετική. Όλα είναι ξεκάθαρα για τα δύο πρώτα, և ειδικά για τη Βοσνία, τα «επεισόδια» του καλοκαιριού άφησαν προφανώς «πληγές», և Ο Καναδάς αποφάσισε να πάει την επόμενη μέρα χωρίς τον 29χρονο παίκτη.

Όσο για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, στις αυστριακές ομάδες είναι η τρίτη λύση πίσω από τον Gouta և Galvao ,, εάν υπάρχει προσφορά, θα φύγει. Υπάρχει ενδιαφέρον από την “Ανόρθωση” του Timur Ketspaya, αλλά η προσφορά δεν ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι Κύπριοι περιμένουν πιθανώς την απελευθέρωση του παίκτη, η οποία δεν φαίνεται να είναι στα σχέδια της διοίκησης, προτιμώντας να τον κρατήσει μέχρι το τέλος. του συμβολαίου του. “

Source