Δεν υπήρχε νικητής στο Hatay (Hatayspor 2-2 Beşiktaş

Ο ενθουσιασμός συνεχίζεται την 18η εβδομάδα του Super League. Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο ηγέτης Μπεσίκτας πήγε στο δρόμο της Χατάισπορ. Η σειρά του Kartal, η οποία κέρδισε τα τελευταία 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, έληξε στο Hatay. Ο αγώνας, που ήταν πολύ ανταγωνιστικός, έληξε 2-2. Ενώ τα γκολ της Hatayspor προέρχονταν από την Boupendza στον αγώνα, τα γκολ του Beşiktaş καταγράφηκαν από τους Aboubakar και Larin.

Ο ενθουσιασμός συνεχίζεται την 18η εβδομάδα του Super League. Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο ηγέτης Μπεσίκτας πήγε στο δρόμο της Χατάισπορ.

Η σειρά του Kartal, η οποία κέρδισε τα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έληξε στο Hatay. Ο αγώνας, που ήταν πολύ ανταγωνιστικός, έληξε 2-2. Ενώ τα γκολ της Hatayspor προέρχονταν από την Boupendza στον αγώνα, τα γκολ του Beşiktaş καταγράφηκαν από τους Aboubakar και Larin.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ηγεσία του Beşiktaş συνεχίστηκε την 18η εβδομάδα. Εάν η Φενερμπαχτσέ κερδίσει αύριο ενάντια στην Ερζουρούμσπορ, οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τη σύνοδο κορυφής.

Ενώ ο Beşiktaş αύξησε το σκορ του σε 35 με αυτήν την ισοπαλία, ο οικοδεσπότης, Hatayspor, επίσης αύξησε το σκορ του σε 28 και πήρε την 6η θέση.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

Στη μεγάλη μπάλα του Ghezzal, ο Abubakar χτύπησε σκληρά έξω από την περιοχή του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο δίχτυ. 0-1

Στο 7ο λεπτό, ο Μπουπέντζα, ο οποίος πήρε τη μπάλα στη μέση του Ακίντολα από τα δεξιά, έφερε την μπάλα στο δίχτυ με ένα ομαλό λάκτισμα μέσα από την περιοχή του πέναλτι. 1-1

Στο 15ο λεπτό, το λάκτισμα του Larin, που μπήκε στην περιοχή του πέναλτι με τη μπάλα στο τακούνι του Atiba, πήγε αυτόματα με ένα μικρό περιθώριο.

Στο 20ο λεπτό, ο Akintola, ο οποίος γνώρισε τη μπάλα μπροστά από τα έξι περάσματα στο πέρασμα του Selim, έστειλε την μπάλα στο δίχτυ, αλλά ο στόχος κηρύχθηκε άκυρος λόγω οφσάιντ.

Στο 24ο λεπτό, ο Μπουπέντζα, ο οποίος πήρε τη μπάλα μπροστά από τον Μεσούτ στη μέση της αριστεράς και πέρασε τον αντίπαλό του, για άλλη μια φορά έφερε το δίχτυ με το δίχτυ. 2-1

Στο 41ο λεπτό, στο κόρνερ όπου ο Ghezzal χρησιμοποιήθηκε από τα δεξιά, ο Larin, ο οποίος ήταν άδειος στην πίσω θέση, έστειλε την μπάλα στο δίχτυ με ένα λάκτισμα κεφαλής. 2-2

.

Source