“Δεν υπήρχε συνασπισμός 4, ίσως αυτή τη φορά θα είναι τρεις”

Ο Χασάν Σαρπτέν, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Βιολόγων, επεσήμανε την κοινή δήλωση των CTP, HP και TDP σήμερα λόγω του γεγονότος ότι το κοινοβούλιο δεν άνοιξε και είπε: “Νομίζω ότι αυτή η εικόνα είναι πολύ σημαντική.”

Στην ανάρτησή του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Sarpten είπε: “Είναι αναπόφευκτο το γεγονός ότι η κυβέρνηση του AKP, η οποία σπρώχνει την κοινωνία στον εκμηδενισμό γρήγορα, θα αναιρέσει τις διαφορές των κομμάτων της αντιπολίτευσης έναντι της συνεργαζόμενης κυβέρνησης εταίρων στη χώρα μας, και αυτό είναι αναπόφευκτο. “

Υπενθυμίζοντας ότι δεν υπάρχει συνασπισμός τεσσάρων κατευθύνσεων, ο Sarpten επέστησε την προσοχή με τα λόγια του, “Ίσως αυτή τη φορά θα υπάρξουν 3 και δεν θα περάσουν οι μαριονέτες που αγαπούν το κάθισμα”.

Το μερίδιο του Sarpten έχει ως εξής:

“Νομίζω ότι αυτή η εικόνα είναι πολύ σημαντική. Είναι αναπόφευκτο το γεγονός ότι η κυβέρνηση του AKP, η οποία σπρώχνει την κοινωνία στον εκμηδενισμό γρήγορα, θα αναιρέσει τις διαφορές των κομμάτων της αντιπολίτευσης έναντι της συνεταιριστικής κυβέρνησης στη χώρα μας.

.Source