“Δεν φοράω μάσκα, καλέστε την αστυνομία”

Δεν υπάρχει επιδημία γι ‘αυτόν Άλκη Ντέιβιντ Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να φοράτε μάσκα σε δημόσιο χώρο, όπως σε σούπερ μάρκετ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όποιος τολμά να σχολιάσει, ή ακόμη και να συμβουλεύει ότι η μάσκα, καλή ή κακή, είναι απαραίτητη για όλους, τότε που είδε τον Δαβίδ και δεν τον φοβόταν.

Ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος έγινε ο κύριος χαρακτήρας ενός άλλου μίνι σκάνδαλο և όπως συνήθως, το διαφημίζει ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Στο σύντομο βίντεο, ο Άλκης Ντέιβιντ εμφανίζεται δίπλα του, έτοιμος να πέσει στα χέρια ενός άγνωστου ατόμου. Ο David μουρμουρίζει “επιτρέψτε μου να φορέσω τη μάσκα c @ …. Πρέπει να εμβολιαστείτε. Καλέστε την αστυνομία, είμαι έτοιμος. “

Το περιστατικό πιθανότατα συνέβη σε κάποιον Σούπερ μάρκετ αλυσίδας κουπέ, πιθανώς κοντά στην ελβετική πόλη Gstad, όπου ο David έχει ένα εξοχικό σπίτι. Φυσικά, το μέρος δεν έχει μεγάλη σημασία, μόνο το άτομο και το μήνυμα. Ο: Άλκης Ντέιβιντ ανήκει στους φανατικούς αρνητές του Covid-19 մամբ Σε μια άλλη ανάρτηση στο Instagram, δηλώνει τη μάσκα «πράγμα του παρελθόντος».

Ο Άλκης Ντέιβιντ τον κοιτάζει θυμωμένα Η «παγκόσμια απάτη» του κοροναϊού ready φαίνεται έτοιμη να πολεμήσει για την αλήθεια«Ενώ αναρωτιόταν γιατί δεν κλήθηκε η αστυνομία να τον συλλάβει στο σούπερ μάρκετ, η απάντηση στο προηγούμενο σκάνδαλο της σύλληψης τον Μάιο του 2019 για κατοχή ινδικής κάνναβης αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων δεν εξασθενεί. Αλλά το νέο τέχνασμα του εκκεντρικού κρουασάν είναι η σταυροφορία ενάντια στην επιδημία, δηλαδή η ιδέα ότι υπάρχει μια επιδημία.

Παρακολουθήστε όλα τα τελευταία νέα της Ελλάδας նոր Κόσμος, τη στιγμή της παράστασής τους, στο Protothema.gr

.cnt “,” bottoming “: true,” offTop “:” .header “,” window “: 639}”>:

,Source