Δεν χρειάζεται να διαβάσω το Facebook για να εξαγάγω συμπεράσματα (VIDEO)

Κατάφερε να αποτρέψει μια σοβαρή ασθένεια λόγω εμβολίων κοροναϊού, λέει ο Μητροπολίτης Tamasos Yesayan, ο οποίος παραμένει σε αυτοέλεγχο μετά από θετική διάγνωση του Covid-19.

Μίλησε για την εμπειρία του κοραναϊού κατά τη διάρκεια της παράστασης Alpha Kalimera.

“Είμαι πολύ καλός επειδή εμβολιάστηκα, ήμουν σε θέση να προστατευθώ από μια σοβαρή ασθένεια. Όταν ήρθε η μέρα της ασθένειας, το πήρα ελαφρά, με ήπια συμπτώματα, γενικά τις τελευταίες ημέρες. Άρα παίρνω τον χρόνο μου πιο δημιουργικά. “

Τόνισε ότι το εμβόλιο προστατεύει τον ίδιο και τους αγαπημένους του.

«Με τη μητέρα μου, με την οποία ζω. Δεν έχω μεταδώσει τον ιό σε κανέναν γύρω μου, αισθάνομαι χαρούμενος. Ελπίζω οι μέντορες και οι πιστοί μου να συνειδητοποιήσουν ότι τα εμβόλια σώζουν πραγματικά ζωές, εάν καθόλου, τους προσφέρουν μια ποιότητα ζωής όταν αρρωσταίνουν. καραντίνα δημιουργικά, όχι σε πόνο – νοσηλεία. ”

Ανέφερε επίσης ότι είχε δει ότι άτομα με παρόμοια προβλήματα υγείας αρρώστησαν σοβαρά, μερικά από αυτά πέθαναν.

“Κάνω συγκρίσεις, βγάζω συμπεράσματα από τον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται να διαβάσω το Facebook ή να ακούσω κάποιον άλλο που θέλει να πει τη δική του αλήθεια. Βλέπω σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει, καταλήγω στον εαυτό μου. ”

Πρόσθεσε ότι δοκιμάστηκε τακτικά για κοροναϊό.

“Τον θάψαμε την Κυριακή, το απόγευμα έκανα ξανά τις εξετάσεις, βγήκα θετικός, ενώ την προηγούμενη μέρα ήμουν αρνητικός. Ήταν θετικό, που σημαίνει ότι μόλις αρρώστησα. Εάν δεν το κάνω εκείνη την ημέρα, θα βγει θετικό, μπορώ να είμαι πιο μεταδοτική.: Οι συμβουλές από ειδικούς δεν είναι τυχαίες ”

Source