Δημήτρης Λιγνάδης. Τσουνάμι ανακαλύψεων, ανοίγουν και άλλα στόματα

Η έρευνα για όλους τους ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο ξεκινά πραγματικά τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Οι τσάντες Aeolus αναμένεται να ανοίξουν με νέες αποκαλύψεις για το τι συνέβη στο θέατρο. Η περίπτωση του ηθοποιού-σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, όπως αποδεικνύεται, θα οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Στην πραγματικότητα, η έρευνα για όλους τους ισχυρισμούς σεξουαλικής βίας στο θέατρο ξεκινά αύριο, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, με σημαντική μαρτυρία στους εισαγγελείς που ερευνούν τους ισχυρισμούς ηθοποιών, όχι ηθοποιών, πίσω από τα παρασκήνια αυταρχικής σεξουαλικής βίας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου. Ο κ. Bibilas κλήθηκε στον εισαγγελέα να παραδώσει τις καταγγελίες του για σοβαρές πράξεις σεξουαλικής βίας στο πλαίσιο πειθαρχικής έρευνας για τη SEI. Στην πραγματικότητα, ο εισαγγελέας φαίνεται να ζήτησε από τον μάρτυρα να παραπονεθεί στον ήδη κατηγορούμενο σκηνοθέτη του θεάτρου, όπως έκανε εις βάρος όλων των άλλων ηθοποιών.

Το υλικό διδασκαλίας Mr. Ο Bibilas θα το παραδώσει στον εισαγγελέα, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος για την ανάπτυξη της λεγόμενης έρευνας #metoo στη θεατρική περιοχή.

Δημήτρης Λιγνάδης στη ΓΑΔΑ

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του αρνήθηκε ότι δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, θα λάβει αντίγραφο της υπόθεσης εναντίον του τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στις πληροφορίες που περιέχονται στο κατηγορητήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η «κατηγορία» των εισαγγελέων επικεντρώνεται στις δύο πράξεις βιασμού ανηλίκων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το 2010-2015.

Την Τετάρτη (24/02) το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος θα αναπτύξει τη θέση του στον ανακριτή της υπόθεσης, θα επιστρέψει στο γεγονός ότι αναμένεται μια μακρά διαδικασία, σύμφωνα με την απόφαση των δικαστικών οργάνων για ποινική μεταχείριση των κορυφαίων θεατρικών. εικόνα. για πράξεις που του αποδίδονται εις βάρος ανηλίκων ή εξαιρετικά σεξουαλικών ενηλίκων, δηλαδή παιδιών κάτω των 15 ετών.

Η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για αυτόν, τα οποία η εισαγγελία κρίνει αναγκαία λόγω της πιθανής σύγχυσης για περισσότερες από μία από τις περιστάσεις που προβλέπονται από το νόμο, φαίνεται να είναι καθοριστικής σημασίας για την απόφαση που θα ληφθεί μετά την απολογία του καλλιτέχνη. ,

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα παραμείνει υπό κράτηση στον 7ο όροφο της ΓΚΑΔΑ μέχρι την Τετάρτη, όταν θα ζητήσει συγγνώμη.

Πηγή: Έθνος

Source