Δημοσιογράφοι διώχθηκαν μετά τα νέα της δολοφονίας … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Sh on Star TV = Ανακοίνωση του θανάτου του. Αποχαιρετιστήρια βίντεο ANT1, OPEN, ERT, MEGA, SKAI

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τη βάναυση δολοφονία του εκδότη της αστυνομίας Τζορτζ Βορ Καραβάζ κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο την Παρασκευή το απόγευμα.

Ο George Vor Karayvaz ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Ένας αστυνομικός δημοσιογράφος στο ANT1 από τη δεκαετία του 1990, έφυγε το 2017 και μετακόμισε στο STAR. Έχοντας συνεργαστεί με την εφημερίδα “ΕΛΕΥΤΕΡΟΣ ΤΙΠΟΣ” για αρκετά χρόνια, άφησε το σημάδι του στην έκθεση της αστυνομίας για αρκετά χρόνια.

Ο Αντ1, στον οποίο ο δημοσιογράφος εργάστηκε για πολλά χρόνια ως έκθεση του αρχηγού της αστυνομίας, έκανε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο προτού ο Στάρ έστειλε ανακοίνωση την Παρασκευή το βράδυ σχετικά με το θάνατο της φωλιάς του Τζορτζ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Τα νέα για τη δολοφονία του αγαπητού μας συναδέλφου Τζορτζ Βορ Καραϊβάζ διαδόθηκαν ατέλειωτη λύπη.

Ο George Vor Karayvaz εργάζεται ως επιμελητής της αστυνομίας τα τελευταία 4 χρόνια με τα smarts του σταθμού μας και με μια εμφάνιση. Ξεχώρισε με τις ικανότητές του, με όλο τον χαρακτήρα του, αγαπήθηκε από όλους τους ηθοποιούς του προγράμματος.

“Αστέρι, η διοίκηση և Οι υπάλληλοι της εταιρείας, λυπημένοι βαθιά από την απώλεια του, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.”

AST:

Η Kat ՝ Katia Makri և Vayos Sirros ανέφερε στα νέα του Star ότι ο George Vor Karayvaz σκοτώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Οι δύο δημοσιογράφοι, συνάδελφοι και υποστηρικτές της Ένωσης Δημοσιογράφων, δεν πίστεψαν στην εκπομπή τους.

Οι ειδήσεις έπεσαν σαν «βόμβα» καθώς το δελτίο ειδήσεων το μεσημέρι ήταν σε εξέλιξη.

“Είναι ο Καραβάγκι του Τζωρτζ, συνεργάζεται με το σόου της Ίνα Κοκελίνι, οι θεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές, πολλές δύσκολες υποθέσεις, τις οποίες περνάτε μαζί στην αστυνομική έκθεση. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις καν ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Αυτά είναι νέα που μας συγκλόνισαν πραγματικά », είπε η Κάτια Μακρί.

Ο Βάγος Σύρος φάνηκε ανίκανος να πιστέψει τι είχε συμβεί στον σύντροφό του. Απλώς μας γνώρισε τότε. Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ τις πληροφορίες γιατί είναι ένας άντρας με τον οποίο είμαστε εδώ και 32 χρόνια. “Αρχικά σκεφτήκαμε ότι ήταν φάρσα”, είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=YJ5IZpx8yEY:

https://www.youtube.com/watch?v=BSmv4025jOA:

ANT1:

ERT:

ΒΑ ::

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source