Δημοσιογράφος που γράφει “Yav He He” σύμφωνα με τη δήλωση της Συρίας του Ερντογάν, μήνυσε για προσβολή του Προέδρου

Δημοσιογράφος Cem BahtiyarΠρόεδρος και πρόεδρος του AKP στο Twitter Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν‘σε “Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το τίμημα δεν θα επιτρέψει ποτέ το βόρειο τμήμα της Συρίας να δημιουργήσει κράτος στη νότια Τουρκία“μοιράζομαι”Yav αυτός αυτός“Για το σχόλιό του”Προσβολή του ΠροέδρουΚατατέθηκε αγωγή με τον ισχυρισμό ότι “

Στο κατηγορητήριο που εκπόνησε ο Γενικός Εισαγγελέας του Μπαντίρ κατά του δημοσιογράφου Cem Bahtiyar, είπε, «Ο Ερντογάν μπορεί να είναι σε δίκη 21 στη Γενεύη“Bahtiyar’s” κάτω από τη γραπτή εικόνα50.000 υπογραφές που θα υποβληθούν στα Ηνωμένα Έθνη για τη δίκη του ΕρντογάνΤο σχόλιο θεωρήθηκε έγκλημα. Στη δήλωσή του, ο Μπαχτιάρ αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι δεν είχε δεσμούς με καμία τρομοκρατική οργάνωση.

Σύμφωνα με τα νέα της Δημοκρατίας · Ο Μπαχτιγιάρ δήλωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον σχεδόν 200 χιλιάδων πολιτών με παρόμοιες παράλογες κατηγορίες “Ας αφήσουμε κατά μέρος την πίεση σε εμάς δημοσιογράφους, πολίτες που εξέφρασαν τις απόψεις τους σε μια συνηθισμένη συνέντευξη στο δρόμο, συγκλονισμένοι από οικονομικά προβλήματα, κρατούνται γρήγορα.

Τρομοκρατείτε με ειδήσεις, άρθρα και άλλες πληροφορίες σχετικά με τις αιμορραγικές πληγές της χώρας και μπορείτε εύκολα να συσχετιστείτε με οργανισμούς των οποίων η ιεραρχία, η ιστορία, ο σκοπός και ίσως ακόμη και το άνοιγμα που δεν γνωρίζετε. Εισαγγελείς, οι οποίοι ερεύνησαν δημοσιογράφους για «επαινώντας το έγκλημα και τον εγκληματία» με αστραπή, δεν μπορούν να κουνήσουν τα μαλλιά τους στους πολιτικούς των οποίων τα εγκλήματα έχουν καταγραφεί ενώπιον του δικαστικού σώματος και οι οποίοι υπερασπίζονται τους αρχηγούς συμμοριών.

Στη βασιλεία αυτής της αλαζονείας, δυσανεξίας ακόμη και στην παραμικρή κριτική, τα δικαστήρια έχουν δυστυχώς μετατραπεί σε συμβολαιογράφοι.

.Source