Δημόσια κατηγορία για την έξοδο από το νεογέννητο στη μεταφορά:… “Βρήκα το νεογέννητο, είχα κλαίει, ιδρώτα” (εικόνα)

Κάψιμο θυμού appears Ένα ανησυχητικό περιστατικό φαίνεται να συνέβη κοντά στο σούπερ μάρκετ του νησιού, λέει μια γυναίκα χρήστη του κοινωνικού δικτύου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γυναίκα, η οικογένεια άφησε τη νεογέννητη κόρη τους στο αυτοκίνητο, παρακάμπτοντας το παράθυρο λίγο ενώ πήγαινε στο σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, άκουσε την κραυγή πένθους όταν επρόκειτο να πάει σπίτι. Η φωνή ερχόταν, ισχυρίζεται, από το επόμενο αυτοκίνητο, όπου το νεογέννητο κορίτσι ήταν μόνο του στο κάθισμά της. Ανέφερε ότι είχε καλύψει την κουβέρτα, αλλά ήταν ζεστό έξω και οι πόρτες ήταν κλειδωμένες.

Ο ίδιος, όπως λέει, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα ανοίγοντας το παράθυρο, και μετά τη δεύτερη προσπάθεια πέτυχε.

“Άνοιξα το μωρό, κλάμα, ουρλιάζοντας και αγκαλιάζοντας το. Οι άλλοι έτρεξαν στο σούπερ μάρκετ για να αναζητήσουν τη μητέρα του μωρού, αλλά με καθυστέρηση. “Το κράτησα για 20 λεπτά, ακόμα και όταν η μητέρα του μωρού έτρωγε. Ο Θεός ξέρει πόσο καιρό ήταν εκεί μέχρι να το δω”, είπε σε ένα σημείωμα.

Όταν εμφανίστηκαν οι γονείς του μωρού, είπε ότι φαινόταν να χαλαρώνουν με τα δύο μικρά παιδιά τους.

Στο τέλος, η γυναίκα σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν είχε ακούσει το κοριτσάκι, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον Θεό που την έστειλε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για να σώσει τον μικρό άγγελο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στα σχόλια της ανάρτησης, διευκρίνισε ότι δεν κάλεσε την αστυνομία, ούτε ανέφερε επίσημα το περιστατικό.

Source