Διακρίσεις καραντίνας!

Διαπιστώθηκε ότι ο Ercan Arıklı, ο μεγάλος συνεργάτης της εταιρείας T&T του αεροδρομίου Ercan και ο Ercan Arıklı, γιος του αναπληρωτή πρωθυπουργού, Υπουργού Οικονομίας και Ενέργειας Erhan Arıklı, εξαιρέθηκαν από τους κανόνες καραντίνας που εφαρμόστηκαν κατά την είσοδο στη χώρα, με την άδεια του Υπουργείου Υγείας.

ΤΟΥΡΑΝΛΗ Ήρθε στις 28 Δεκεμβρίου, που εκλείφθηκε από καραντίνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε η Cyprus Post · Ο Emrullah Turanlı εισήλθε στη χώρα από την Ercan στις 14.22 στις 28 Δεκεμβρίου και αμέσως μετά το αποτέλεσμα των δοκιμών PCR, έγινε μέλος του κοινού, εξαιρουμένου του κανόνα καραντίνας των 10 ημερών.

ΕΡΚΑΝ ΑΡΙΚΛΗ, ΠΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ …

Από την άλλη πλευρά, ενώ ο γιος του Erhan Ercan Arikli ο γιος του Arikli ήρθε στην Τουρκία τρεις μέρες την εβδομάδα και πήγε karantinasız, έμαθε ότι κάπως ενώνεται στην κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, το Υπουργείο Υγείας έδωσε και στα δύο ονόματα το δικαίωμα «εξαίρεσης για εμπορικά ταξίδια μετ ‘επιστροφής».

ΕΡΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Μιλώντας στο Κυπριακό Ταχυδρομείο σχετικά με τις μη καραντίνες εγγραφές της Ercan Arıklı, ο πατέρας Erhan Arıklı επιβεβαίωσε ότι ο γιος του πήγε στο εξωτερικό για εμπορικούς σκοπούς και ότι το Υπουργείο Υγείας έδωσε το εν λόγω δικαίωμα εξαίρεσης.

Ο Arıklı δήλωσε επίσης ότι το εν λόγω δικαίωμα απαλλαγής δόθηκε στον γιο του «πολύ καιρό».

Το αν οι θετικές περιπτώσεις που εμφανίστηκαν εντός του YDP για μια περίοδο σχετίζονται με την «είσοδο χωρίς καραντίνα» έχει γίνει θέμα περιέργειας.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΥΠΡΟΥ …

Εκτός από αυτά τα δύο ονόματα που καθορίζει η Cyprus Post, είναι ένα άλλο ζήτημα που αναρωτιέται εάν και σε άλλους επενδυτές χορηγείται επίσης το προαναφερθέν δικαίωμα εξαίρεσης.

Όπως θα θυμόμαστε, οι επενδυτές που ήρθαν στη χώρα με τζετ μπήκαν στη χώρα χωρίς κανόνες καραντίνας στο ιδιωτικό σκάνδαλο jet που προκάλεσε αναταραχή στην κυβέρνηση UBP-HP.

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου, τα άτομα με ιδιωτικό τζετ, που ήρθαν στη χώρα χωρίς να συμμορφωθούν με την κατάσταση καραντίνας, προκάλεσαν επίσης σοκ στην κυβέρνηση UBP-HP.

Το εν λόγω σκάνδαλο προκάλεσε την απόλυση του Υπουργού Τουρισμού …

Πηγή: Cyprus Post

Source