Διαμαρτυρία έξω από το RIC για το τραγούδι “El Diablo”

Πολίτες εκτός του RIC διαμαρτυρήθηκαν εναντίον τραγουδιού που εκπροσωπούσε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού El Diablo (Satan)

Σε μια δήλωση, η Ορθόδοξη Νεολαία της Κύπρου δηλώνει ότι αυτό το τραγούδι “el diablo” είναι ένας ύμνος για τις σκοτεινές δυνάμεις, δηλώνει την παράδοση του ανθρώπου στο σκοτάδι – ταπείνωση (από την άλλη πλευρά, εσείς ο ίδιος είπατε ότι αναφέρεται στο σύνδρομο της Στοκχόλμης ) և προσβάλλει τους ανθρώπους μας »:

Οι αγωγοί έδωσαν ένα ψήφισμα στον διευθυντή Τύπου της RIC, Πανίκος Χατζηπανάκης, αναφέροντας ότι «η θέση τους είναι ότι το τραγούδι εξυπηρετεί τα κίνητρα άλλων ανθρώπων, είναι ο ύμνος για τις σκοτεινές δυνάμεις, ενώ δεν υπάρχει καλλιτεχνική βάση για αυτό το τραγούδι». να βρω. ένα τραγούδι που θα λύσει το πρόβλημα της ύπαρξης του κράτους της Κύπρου, της ελληνικής Ορθόδοξης κοινότητας. “

“Το ερώτημα δεν είναι ξεκάθαρο, σηκώνετε τη σημαία της Κύπρου, εάν δεν σηκώσατε τη σημαία της Κύπρου, δεν θα ήταν πρόβλημα. Η Κύπρος δεν είναι ένα νησί σατανιστών, η Παναγία πήρε το πόδι της στην Κύπρο, έκανε τόσα πολλά επιτεύγματα, αλλά δεν παραιτήθηκε από την πίστη της. Αρνούμαστε να εκφραστούν. “Μπορείτε είτε να αποσύρετε τη συμμετοχή της Κύπρου είτε τη σημαία”, είπε.

Στις δηλώσεις του στη σκηνή, ένας διαδηλωτής δηλώνει ότι βρίσκεται στην περιοχή για να δηλώσει ότι δεν συμφωνεί με την επιλογή του τραγουδιού, επειδή ο διάβολος είναι πανέμορφος. «Σήμερα θα ήθελα να πω ότι ο μόνος τρόπος για τον Παράδεισο είναι ο Ιησούς Χριστός, ενώ ο Σατανάς είναι ψεύτης, κλέφτης και δολοφόνος, όπως λέει το Ευαγγέλιο. “Δεν θέλουμε αυτό το τραγούδι να αντιπροσωπεύει την Κύπρο, που ανήκει στον χριστιανικό λαό”, είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ με την ένδειξη “Αγαπάμε τον Χριστό” και μερικούς μετέφεραν σταυρούς.

Source