“Διαμαρτυρόμαστε για τις απερίσκεπτες αυξήσεις”

DEV-İŞ:

Η DEV-İŞ διαμαρτυρήθηκε για τις αυξήσεις των τιμών, τις οποίες η κυβέρνηση υπερασπίστηκε απερίσκεπτα. Ο Πρόεδρος της DEV-A Aşam δήλωσε ότι θα αυξήσει τον αγώνα για την αύξηση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων με τον κατώτατο μισθό που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα μαζί με τους ενδιαφερόμενους φορείς τους υπό την αιγίδα της πλατφόρμας της Ένωσης.

DEV-İŞ:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σε γραπτή δήλωση, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Devrim (DEV-İŞ) Koral Aşam δήλωσε ότι οι άνθρωποι πέρασαν το 2020 σε πολύ κακές συνθήκες τόσο από άποψη υγείας και οικονομίας, με αποτέλεσμα την πανδημία, και δήλωσε ότι η κρίση της κυβέρνησης για περισσότερο από δύο μήνες έγινε περιζήτητη τις πρώτες ημέρες του 2021. οδήγησε.

Δηλώνοντας ότι «η δημιουργημένη μειοψηφική κυβέρνηση προτίμησε να αυξήσει ως την πρώτη δράση του 2021 αντί να είναι μια αλοιφή για οικονομικές πληγές», δήλωσε ο Aşam, σημείωσε ότι η τρέχουσα νομισματική κρίση έχει διαβρώσει την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων κατά περίπου 40 τοις εκατό.

Δηλώνοντας ότι το DPÖ ανακοίνωσε το ποσοστό πληθωρισμού που βιώθηκε μέχρι το Νοέμβριο του 2020 ως 14%, ο επικεφαλής της DEV-İŞ, Aşam, δήλωσε ότι ο ελάχιστος μισθός δεν έχει καθοριστεί για μήνες και ότι οι εργάτες αγωνίζονται με εισόδημα κάτω από το όριο της πείνας.

Δηλώνοντας ότι κάλυψαν την πρώτη ημέρα του 2021 με την είδηση ​​για αύξηση των τελών κατά 14%, ο Στάδιο σημείωσε ότι μετά την αύξηση του εμφιαλωμένου αερίου, του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων, η κυβέρνηση δεν ανέφερε καν τη μείωση του Ταμείου Σταθερότητας Τιμών ή την προστασία του κατώτατου μισθού από τον ανακοινωθέντα πληθωρισμό. .

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source